Position: sygdoms > 4 >

ernæring under kemoterapi

   God ernæring er vigtigt til alle tider, men det er endnu mere afgørende , når man er i gang med kræft behandlinger , såsom kemoterapi . Din krop har brug for ernæringsmæssig vejledning i to perioder , behandling periode og i- mellem behandlingsperiode

Fluid retningslinje for behandling Periode


" Pushing Væsker " vil skylle kemoterapi biprodukter og affald ud af dit system og beskytte dine nyrer . En nem regel at følge er at tage din vægt og dividere med to . Det er det antal ounce du bør drikke dagligt , men ikke drikker dem med måltider , så dit fordøjelsessystem juice er på deres fulde styrke , jævnfør Oncology Kanal . .

Mad retningslinje for behandling Periode


I denne fase spise mindre portioner oftere end tre store. Spis kedelig , lavt fedtindhold, lavt syreindhold fødevarer .

Forslag Under behandlingen Periode


Vandmelon er perfekt lige efter kemoterapi . Det er på høje i vand og kalium . Drys salt på den for at inkludere din natrium behov .

Fluid Retningslinje In Between Behandlinger

Drik masser af sukker-fri drinks , koffeinfri eller urtete , vand og juice . Kaloriefattige tætte drikkevarer , herunder yoghurt smoothies og ernæringsmæssige shakes er vigtige , hvis du har problemer med at spise fast føde eller er ved at tabe alt for meget vægt .

Foods retningslinje In Between Behandlinger

Spis en balance af protein , frugt , grøntsager , hele korn og sunde fedtstoffer . En kop yoghurt over bær og bananer kronet med et drys af flaxmeal giver dine celler et løft probiotika , prebiotika , og omega -3 fedtstoffer .

forslag i mellem behandlingerne

Husk , at proteiner er fundamentet i opbygningen af sunde nye celler . Den fytokemiske stoffer findes i frugt , grøntsager og korn beskytter sunde celler og blokerer cancer-celle vækst .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------