Position: sygdoms > 4 >

fødevarer , der forhindrer kræft i æggestokkene

   I spidsen for en sund livsstil er ekstremt vigtigt for at forebygge fremtidige helbred komplikationer . For kvinder , hvilket gør bare smart ernæringsmæssige beslutninger , ligesom herunder flere grøntsager , frugt og korn i deres kost , kan hjælpe med at forhindre store sundhedsmæssige problemer som kræft i æggestokkene , som er en dødelig kræft , hvis de ikke behandles

Kræft i æggestokkene


Ifølge National Cancer Institute , kræft i æggestokkene er en til tider dødelig kræft , der udgør i væv af den kvindelige æggestok . Baseret på undersøgelser foretaget af National Cancer Institute fra 2002 til 2006 , 13,1 ud af 100. 000 kvinder blev diagnosticeret med kræft i æggestokkene . Ovariecancer behandles typisk ved kemoterapi , kirurgi , strålebehandling , vacciner terapi og immunterapi . Ved blot at spise sundt og træne, kan kvinder mindske risikoen for at udvikle kræft i æggestokkene .

Fytokemikalier


Fytokemikalier , eller flavinoids i visse fødekilder potentielt kan bidrage til at forebygge kræft i æggestokkene . For eksempel er phenolforbindelser ( findes i sojabønner , korn , hvidløg , grøn te og et par andre kilder) og isoflavoner ( findes i hørfrø , sojabønner og bælgfrugter ) anerkendte at hjælpe med at forhindre kræft i æggestokkene . Andre fytokemikalier omfatter mono-terpener , organiske sulfider , indoler , carotenoider og isothiocyanater .

karotenoider og Lycopen


karotenoider og lycopen , der findes i mange frugter og grøntsager , er kendt for at hjælpe med at nedsætte risikoen for at udvikle kræft som kræft i æggestokkene , i henhold til American Cancer Society . En undersøgelse rapporteret i International Journal of Cancer , viste, at kvinder, som spiste mere frugt og grøntsager i deres kost hver dag havde en nedsat risiko for at udvikle kræft i æggestokkene vskvinder, der ikke får nok caroten og lycopen i deres kost . To fødevarer , der skilte sig ud i denne undersøgelse blev tomatsauce og rå gulerødder . Frugt og grøntsager er yderst vigtigt for kvinder at inkludere i deres kost , fordi de forsvarer celler fra DNA-skader , forebygge betændelse og styre cellevækst .

andre fødevarer

Desuden grønne , farverige grøntsager og antioxidant fyldte frugter , kvinder kan medvirke til at sænke risikoen for at udvikle kræft i æggestokkene ved at inkludere mere fuldkorn (som rug , hvede , havre , byg , ris og majs ) , Allium grøntsager ( såsom porrer , løg , skalotteløg , hvidløg og purløg ) og bønner ( som sojabønner , lima bønner , jordnødder , kikærter , ærter og bønner ) i deres kost .

Pills

Nogle undersøgelser foretaget af Daniel W. Cramer , MD , en Harvard Medical School professor , fandt , at bare tage en multivitamin at opfylde bydende vitamin-og mineral behov , der faktisk øger risikoen for kræft at udvikle sig i æggestokkene . Derfor er det yderst vigtigt for kvinder at spise fødevarer rige på karotenoider , som majs , spinat , pizza sauce , appelsiner og broccoli , samt tage et dagligt multivitamin at øge vitamin-og mineral indtagelse .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------