Position: sygdoms > 4 >

helbredelsesmetoder for thyreoidea metastatisk sygdom

   Groft 37 tusind mennesker er diagnosticeret med skjoldbruskkirtlen metastatisk sygdom , eller kræft i skjoldbruskkirtlen , hvert år , ifølge Mayo Clinic . Skjoldbruskkirtlen producerer forskellige hormoner , der hjælper med at regulere din vægt , blodtryk og puls . Selv ikke en af de mere almindelige kræftsygdomme , betyder metastatisk aspekt af sygdommen det spreder sig til andre dele af kroppen , til lymfeknuderne er det mest sandsynlige område være inficeret

kirurgiske muligheder


En af de vigtigste muligheder for behandling af skjoldbruskkirtlen metastatisk sygdom er at kirurgisk fjerne kræft . Dette fjerner hele eller en del af skjoldbruskkirtlen . Hvis kræften er forholdsvis indeholdt, da kun en del af skjoldbruskkirtlen bliver nødt til at blive fjernet . Men hvis det er udbredt , så hele kirtlen bliver nødt til at blive fjernet . Hvis de lymfeknuder er angrebet , vil de skal fjernes også , for at minimere spredningen af kræft . Andre områder , der kan være inficeret med sygdommen omfatter lungerne og knoglerne . Hvis disse er smittet , vil terapeutiske muligheder være nødvendig .

terapeutiske muligheder

Der er flere behandlingsmuligheder , der kan bruges til at forsøge at helbrede kræft . Den første er kemoterapi , siger MedicineNet . Et stof er sat ind i det organ, der dræber eksisterende kræftceller . En anden måde er at koncentrere stråling på ydersiden af kroppen dele, hvor kræft er mest udbredt . De resterende indstillinger udelukkende fokuserer på skjoldbruskkirtlen . Radioaktivt jod dræber eventuelle resterende raske celler i skjoldbruskkirtlen , sammen med eventuelt resterende kræftceller , som kan have undgået påvisning og behandling på andre måder . Det kan også bruges til at behandle alle andre dele af kroppen, hvor kræften har spredt sig. De resterende terapi mulighed er at gennemgå thyreoidea hormonbehandling . Dette giver din krop med hormonet , at din krop normalt ville producere og forhindrer udviklingen af en thyreoidea-stimulerende hormon ( THS ) , der kan kan bidrage til fremtidige kræftceller vokser .

The Mayo Clinic har rapporteret en stigning i skjoldbruskkirtlen kræftdiagnose i de seneste år , hovedsageligt på grund af det faktum, at den øgede teknologi har gjort det muligt afsløring af mindre former for kræft i kirtlen . Nye kræftbehandling er i øjeblikket ved at blive udviklet , som i fremtiden kan give kur mod skjoldbruskkirtlen metastatisk sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------