Position: sygdoms > 4 >

hvad er bivirkninger af kemoterapi perler ?

   Mens kemoterapi har etableret sig som en effektiv behandling mod kræft , bivirkninger er alvorlige . Med tilstedeværelsen af den medicin i perle form , er den kemo udgivet udelukkende i den berørte region , minimere bivirkninger traditionelt haft

Energi


Den største bivirkning fra kemoterapi perler er samlet træthed . Patienter, der har perler injiceret ofte føler fortsat tegn på døsighed .

Behandling


På nuværende tidspunkt er anvendelsen af perler betragtes ikke som en egentlig kur mod levende kræft , men snarere bare en behandling . Det har været kendt for at formindske tumoren , men aldrig fjerne den helt .

Sygdom


Mens kemo perlerne minimere virkningerne af kemo på resten af kroppen , er det stadig muligt for patienten at opleve nogle mild kvalme eller andre milde sygdomme .

Risici

I nogle tilfælde kan organerne i nærheden af perlerne i fare. Når en perle driver for langt væk fra tumor det kan medføre skader på andre dele i kroppen .

Udseende

I form af fysiske bivirkninger , har kemo altid været kendt mest for at forårsage hårtab . Der er stadig en vis risiko for hårtab med kemoterapi perler , men ligesom de øvrige bivirkninger , er det meget reduceret.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------