Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af prostatakræft & knoglekræft ?

   Kræft er en af de mest udbredte og dødelige trængsler i verden i dag . Heldigvis er moderne teknologi giver mange mennesker med en chance for at køre denne sygdom i remission og i nogle tilfælde eliminere den. Her er nogle af de mest almindelige behandlinger for knogle -og prostatakræft

Hvad er Bone Cancer


Ifølge sundhedsvæsenet hjemmeside cancercenter. com knoglekræft er en sjælden form for kræft , som begynder i cellerne i knoglerne . Primær knoglekræft begynder i knoglerne og sekundære knogle kræft begynder i en anden region af kroppen og breder sig ind i knoglen systemet .

Hvad er prostatakræft


Prostatakræft er en af de mest almindelige kræftformer i verden . Den Prostatakræft Fonden beskriver årsagen til prostatakræft som en tilstand, hvor cellerne i prostata vokser ukontrolleret forårsager tumorer .

strålebehandling

Strålebehandling anvendes til behandling af mange former for kræft som en metode til faldende tumorer .

Surgery


I nogle tilfælde kirurgi er den bedste løsning. Fjernelse dele af de berørte prostata eller dele af knoglen kan hæmme den fortsatte vækst af kræft .

Drug og hormonbehandling

Prostatakræft kan undertiden behandles med hormoner til at modvirke den øgede produktionen af hormoner . Bone kræftpatienter bør tale med deres onkolog om nyudviklede medicin til bekæmpelse af denne sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------