Position: sygdoms > 4 >

hvad man skal sige i en få godt kort for en kræftpatient

   Kræftpatienter , om de bare har fået deres diagnose eller er i færd med at behandling, normalt sætter pris på kort sendt fra kolleger , venner og familie . De, der er på hospitalet eller begrænset til sengen derhjemme kan få en fysisk og følelsesmæssig løft fra påmindelse om, at folk bekymrer sig om dem, og tænker eller beder for dem

Valg af kort


Der er få godt kort at udtrykke følelser for næsten enhver situation , herunder kræft . Nogle mennesker kan ikke sende kort , fordi de frygter at sige det forkerte . Retail -kort , der udtrykker de traditionelle blive rask tanker er en god mulighed for dem , der ikke er sikker på , om de kan skrive en relevant meddelelse . Dette er også det bedste valg , hvis patienten ikke er en nær ven , men snarere en bekendt eller en kollega . Kort med religiøse eller inspirerende skrifter er egnede til at sende til dem , der ville sætte pris på denne form for tænkning.

skrive meddelelsen


Kort med en trykt meddelelse ledsaget af en håndskreven note ikke fornærme de fleste kræftpatienter . Kortet bør ikke sympatisk i noget der nærmer sig en dyster måde . Modtageren allerede ved, at han befinder sig i en vanskelig tid . Han ville hellere læse en kort , opmuntrende budskab om håb end én af sympati , der bor på de negative aspekter af hans sygdom .

Specifikke


Det vigtigste kort afsendere skal gøre er skrive ærligt . Hvis nogen ikke ved hvad jeg skal sige , kan han sige det. Et eksempel på dette ville være , "Jeg kan ikke finde ord til at udtrykke mine følelser om din kræft diagnose . Jeg ville bare vide, at jeg ofte tænker på dig og jeg beder for din opsving . "Dette er et simpelt , men oprigtig stemning .
Humor kan være en god måde at relæet blive rask beskeder til kræftpatienter , især hvis kort er for en nær ven eller et familiemedlem . Folk der kender hinanden godt , vil være opmærksom på patientens sans for humor , og hvad der morer ham . Der er mange humoristiske kort , der er passende . Hjælpe patienten griner er en fantastisk måde at løfte spiritus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------