Position: sygdoms > 4 >

hvilken teknologi der anvendes i kemoterapi ?

   . Den vigtigste teknologi, der anvendes i kemoterapi vedrører kemi --- specifikt designet og brugen af antineoplastiske medikamenter til formål at ødelægge kræftceller og stoppe maligne cellevækst .

Typer


Kemikere på farmaceutiske firmaer design kemoterapeutika . Når en bestemt kombination menes at være nyttig som en kræft stof , det undergår omfattende kliniske forsøg . Regeringen reguleringsorganer overvåger hver fase af udviklingen til at forsikre narkotika effekt og sikkerhed , i henhold til Chemocare . com .

Levering


Mere end 100 kemoterapeutiske stoffer er i brug i dag , rapporterer American Cancer Society . De er sjældent oralt --- intravenøs ( IV ) ved indlevering eller injektioner til et specifikt sted er mere almindelige

Typer


Chemocare. com en liste over disse kategorier af kemoterapeutiske stoffer . alkylerende midler , anti-tumor stoffer , topoisomerase hæmmere , antimetabolitter og plante alkaloider . Hver er designet til at forstyrre med kræft celledeling eller DNA-syntese for at bremse eller stoppe maligne cellevækst .

Administration

teknologiske udvikling har forbedret administration af kemo medicin , såsom sprøjter , der bruger en låseanordning at sikre nålen .

Potentielle

Stamcelleforskning høst , isolerede infusion og anvendelse af nanopartikler nye teknologier , der fokuserer på specifikke tumor sider for at stoppe kræftcelle udvikling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------