Position: sygdoms > 4 >

hvordan man Ward mod prostatakræft ved at spise sundt

   Hvis en mand lever længere nok , chancerne er han vil udvikle prostatakræft . Ifølge det i 2001 Californien Cancer Journal Klinikere , 200. 000 tilfælde af sygdommen er diagnosticeret i USA hvert år , med 32. 000 dødsfald årligt. Ernæring kan spille en vigtig rolle i at afværge kræft . Læs om

Du skal bruge: .
Gode vaner
Sunde fødevarer .


1 .

fiber. Jo mere fiber , jo bedre . Dyreforsøg har vist, at fiber kan forhindre tumorer at binde sig til dele af blodet og breder sig i hele kroppen.
2 .
FAT . Der er en øget hyppighed af risikoen for prostata kræft med et højt fedtindhold kost . Fedt kan også have en effekt på væksten og udviklingen af prostatakræft .
3 .
LYCOPEN . Lycopen er en Antioxident i virkeligheden en af de stærkeste i naturen . Spise kogte tomater flere gange om ugen har været anset for at mindske risikoen for prostatakræft med 35 % .

4 .
soja. Ud med mejeriprodukter , i med soja . Prostatakræft er relativt lav i de asiatiske lande, hvis befolkning forbruger soja , ikke mejeri . Du vil opdage, at sojamælk er meget velsmagende . Andre sojaprodukter at prøve , er sojabønner , miso og tofu .
5 .
frugter og veggies . Selv om de ikke har vist sig at falde prostatakræft , er frugt og grøntsager anbefales til alle sunde kostvaner .
6 .

grøn te. Grøn te polyphenoler kan give beskyttelse mod kræft ved at blokere kræftfremkaldende stoffer som f. eks nitrosaminer . Selv om der ikke kliniske forsøg viser , at grøn te er gavnligt efter en prostata cancer diagnose , har lab undersøgelser vist, at det kan bidrage til at forebygge kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------