Position: sygdoms > 4 >

hvordan man behandler stadium fire tyktarmskræft

   Tyktarmskræft er en af de førende dødsårsager blandt kræftpatienter i USA , ifølge American Cancer Society . Stage IV er den sidste fase af sygdommen , hvor kræften har spredt sig fra tyktarmen selv og har spredt til andre fjerntliggende områder af kroppen . Behandling af fase fire tyktarmskræft adskiller sig fra de øvrige faser , da det ofte er umuligt at tvinge kræft i remission , hvilket gør kampen i stedet om at give patienten med så meget tid som muligt .
1 .
Forstå at i henhold til ACS , den fem- årige overlevelsesrate for en patient med stadie IV tyktarmskræft er kun 7 procent . Det betyder, at kun 7 procent af patienterne stadig vil være i live fem år efter deres første diagnose . Derfor er målet i behandling stadium IV tyktarmskræft er ikke så meget at forsøge at vinde kampen , men forsøger at bremse kræft er spredt så meget som muligt i lyset af det uundgåelige.
2 .
Overvej strålebehandling til at bremse spredningen af kræft og lette nogle af de smerter der er forbundet med fremskredne kræftformer . Strålebehandling består af målrettet anvendelse af radioaktive bølger til skade kræftcellerne , hvilket gør dem ude af stand til at overveje reproducere . Ifølge National Cancer Institute , strålebehandling til behandling af stadium IV tyktarmskræft kaldes palliativ behandling , idet målet er at holde patienten så behageligt som muligt .

3 .
Overvej palliativ kemoterapi samt til behandling af stadium IV tyktarmskræft . Kemoterapi består af ansøgningen, og injektion af farlige stoffer til kroppen for at dræbe kræftceller . Dette fungerer, fordi kræftcellerne har en langt hurtigere stofskifte end " normale " væv , hvilket betyder, at de opsuge en uforholdsmæssig stor del af de kemikalier, der pumpes ind i kroppen . Dette kan også bidrage til at lindre smerten for spredning af kræft , hvilket bringer en vis grad af nødhjælp til personer med stadium IV tyktarmskræft .
4 .
Palliativ operation er en sidste mulighed for den behandlende af avancerede tyktarmskræft . Palliativ kirurgi handlinger " debulk ", eller fjerne så meget af en tumor som muligt , bremse kræften har bredt sig til hele kroppen . Dette kan bidrage til at afhjælpe nogle af de symptomer forbundet med lokaliseret former for kræft , som f. eks bremse , men ikke helt fjerne nogle af de fordøjelsessystemet spørgsmål til stede i tilfælde af tyktarmskræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------