Position: sygdoms > 4 >

hvordan man forebygger prostatakræft den naturlige måde

  Alle mænd skal lære hvordan man kan forebygge prostatakræft naturligt , men især mænd i alderen 40 og 50 år. For år prostatakræft blev betragtet som en sygdom af ældre mænd . Da prostatakræft generelt vokser langsomt , har mange mænd ikke ved, at de havde kræft , før det var for sent . Dag medicinske tests, som f. eks prostata-specifikt antigen ( PSA ) , er i stand til at diagnosticere prostatacancer i sin vorden . Tests som disse har vist , at mænd så unge som 40 eller endnu yngre kan udvikle prostatakræft . Den gode nyhed er, at der er flere naturlige prostatakræft metoder til forebyggelse til rådighed i dag . Prostatakræft risiko kan reduceres ved prostatakræft ernæring , naturlægemidler og alternative medicinske metoder
1 .
Oprethold en daglig væskeindtagelse på mellem 8 og 12 glas om dagen . Dette vil bidrage til at øge vandladning , hvilket vil bidrage til at opretholde en ren urinveje . Brug granatæble juice som en del af dit daglige væskeindtag . Jeg t er konstateret, at drikke 8 ounce af granatæble juice dagligt bremset PSA niveauer hos mænd , der havde prostatakræft .
2 .
Start en godt afrundet prostatakræft kost . Da der er en sammenhæng mellem høje rødt kød forbrug og prostatakræft , kan du begynde at undgå det helt . I stedet spiser korn som hvede , havre og klid til at opretholde en kvalitet proteinindtag .

3 .
Spis masser af korsblomstrede grøntsager . Disse omfatter broccoli , rosenkål , kål og blomkål . Frugt indeholder fruktose , som er en anden prostata beskytte mad , så sørg for at forbruge masser af æbler , bær , melon, og vandmeloner . Tomater synes også at hjælpe i prostata sygdomme . De indeholder lycopen , som siges at hjælpe med at forhindre prostatakræft og skrumpe eksisterende tumorstørrelse .
4 .
Forøg din zink indtag . Prostata bruger zink mere end nogen anden kropsdel . Zink ændrer steroid hormon stofskifte og dermed reducere forstørret prostata. Hvedekimolie og græskarkerner er rige på zink .
5 .

Køb nogle prostata vitaminer . D-vitamin og E-vitamin er antioxidanter , der kan hæmme kræft vækst .
6 .
Føj andre prostata beskytter fødevarer til din kost , såsom soja -baserede fødevarer og hvidløg . Soja-baserede fødevarer indeholder genisten , som menes at hæmme kræft vækst . Hvidløg har svovlholdige forbindelser , der hjælper med at bekæmpe kræft .
7 .
Prøv plantelægemidler såsom Savpalme , pygeum , cernilton , og brændenælde . Savpalme reducerer forstørret prostata ved at hæmme DHT og hjælpe med at fjerne den ved at sænke østrogenniveauet . Pygeum , som er fremstillet af bark , indeholder kemikalier, som også hjælper hæmmer forstørret prostata. Cernilton er lavet af rug pollen og har haft succes med at behandle prostata betændelse . Brændenælde er en traditionel middel, der lindrer ikke-kræft forstørret prostata.

8 .
Kig ind homøopati behandlinger for prostatakræft forebyggelse . I modsætning til andre ernæringsmæssige behandlingsformer, bruger homøopati stoffer ( i lave doser ) , der forårsager symptomer på sygdom i kroppen til at hjælpe med at helbrede de samme symptomer fundet i patienter . Homøopatiske midler for prostata lidelser omfatter Clematis , Chimaphilla Umbellata , Apis , Pulsatilla , selen , Staphysagria , baryt carb , Kalibic , og Causticum .
9 .
Find ud af , om der er nogen læge eller alternative terapi praktiserende i dit område , der bruger magnetfelt terapi . I nogle tilfælde har det vist sig, at sidde på en magnet for flere timer om dagen kan hæmme tumorvækst . Hvis du allerede har prostatakræft dette kan være en naturlig og harmløs behandling du måske ønsker at kigge ind.

gode råd og advarsler


 • Disse naturlige forebyggende og helbredende metoder bør kombineres med regelmæssig prostata screening eksamener .
 • Altid konsultere din læge eller læge før nogen af de ovennævnte kost , kosttilskud eller retsmidler .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------