Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan fastfryse livmoderhalskræft celler

   Livmoderhalskræft indebærer cancervævet til stede i den nederste del af en kvindes livmoder . Risikofaktorer for udvikling af denne type kræft omfatte sex med flere samarbejdspartnere , der har sex i en tidlig alder , nedsat immunforsvar eller forsømmer regelmæssige gynækologiske behandling . Symptomerne omfatter vaginal blødning , udflåd og smerter ved samleje . En populær behandlingsmulighed er kryoterapi , som indebærer indefrysning af kræftceller for at fjerne dem
1 .
Rådfør dig med din læge for at opdage, om kryoterapi er et anvendeligt middel til at behandle din sag af kræft . Ifølge National Cancer Institute , er kryoterapi kun et anvendeligt middel til behandling i livmoderhalskræft , der er ekstremt underudviklede . Så hvis din livmoderhalskræft blev opdaget tidligt under en rutinemæssig celleprøvescreening eller anden medicinsk procedure , kan du være en sandsynlig kandidat til kryoterapi .
2 .
Forstå processen bag kryoterapi at forstå, om det er en passende behandling for din specifikke tilstand . Kryoterapi er en invasiv procedure , i hvilket tidsrum den tilsynsførende læge vil bruge en " cryoprobe " for at komme ind i kroppen , kommer i direkte kontakt med kræft -området . Flydende nitrogen eller flydende kuldioxid føres gennem røret for at fastfryse kræftceller . Efter procedure er cancervævet reabsorberes eller elimineret fra kroppen efter det tør op .

3 .
Gør dig bekendt med de mulige bivirkninger til afvejning af risikoen for behandling mod dine andre valgmuligheder . Ifølge NIC , kan kryoterapi resultere i bivirkninger såsom kramper , blødning eller lokaliseret smerte . Som kryoterapi er en relativt ny type procedure , der er ikke en masse af de tilgængelige data om langtidsvirkninger , så overvej en mere traditionel form for cancerbehandling , hvis du er villig til at tage den potentielle risiko for bivirkninger ned linjen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------