Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan finde information om kræft online

   Der er så mange oplysninger om kræft online i disse dage , kan det være svært at vide hvor man skal begynde . Denne artikel vil føre dig gennem de trin , du skal tage for at finde de bedste , mest relevante og mest aktuelle oplysninger om kræft online
1 .
Start din søgning efter oplysninger om kræft online på Google Health eller et andet websted , som kan give dig et bredt overblik over symptomer , behandlinger og prognoser . Disse oversigt steder er fantastisk til at komme en masse generelle oplysninger på ét sted og for at yde links til mere specialiserede kilder af kræft oplysninger .
2 .
Dernæst skal du søge efter information om bestemt type kræft , som du er forsker . Forskellige typer af kræft kan faktisk være meget forskellige fra hinanden . På steder såsom Mayo Clinic 's , kan du søge efter de seneste oplysninger om bestemte typer af kræft og være sikker på , at din kræft informationen kommer fra den førende eksperter på området .

3 .
Se efter subjektive oplysninger om kræft online ved at søge blogs . Mange mennesker afskrive subjektive oplysninger , som uvigtige , men kan blogs give dig en fornemmelse om erfaringer og følelser af mennesker, der rent faktisk beskæftiger sig med kræft . Du skal blot skrive navnet på kræft , du er interesseret i at forske og ordet " blog " i enhver søgemaskine . Du vil blive overrasket over at opdage, at der er blogs af folk med næsten alle typer af kræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------