Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan reducere risikoen for esophageal kræft

   Kræft i spiserøret er mest udbredt blandt mænd over 50 år . Men der er tilfælde blandt yngre mænd såvel som kvinder . Der er flere risikofaktorer udover køn , der kan kontrolleres . Den stigende satser af fedme , syre refluks sygdom , rygning , alkoholindtag, og dårlig ernæring bidrager til det øgede antal patienter bliver diagnosticeret med kræft i spiserøret . Der er to typer af eshophageal kræft . Planocellulært er direkte knyttet til rygning og alkoholforbrug . Adenocarcinom er knyttet til fedme, rygning , alkohol og dårlig ernæring . Det er denne form for kræft, som er på fremmarch i USA , Irland og andre lande .
Nyere forskning har vist lovende resultater , at curcumin , der findes i karry , har evnen til at dræbe esophageal kræftceller . Den undersøgelse udført i Irland , og offentliggjort i oktober 28, 2009 udstedelse af British Journal of Cancer , tyder på, at curcumin kan udvikles til en anti-cancer behandling .
øjeblikket den bedste medicin for kræft i spiserøret er forebyggelse
1 .
tabe sig. Hvis du er overvægtige eller fede , vil tabe nu mindske din risiko .
2 .
Opretholde en sund vægt . Fedme er ikke kun en medvirkende faktor til esophageal cancer , men mange andre former for kræft , forhøjet blodtryk , hjertesygdomme og diabetes så godt. Vægtkontrol er vigtig for din generelle sundhed og velvære .

3 .
få behandling for syre refluks sygdom , som også benævnes gastroøsofageal reflukssygdom ( GERD ) . Mavesyre stiger op fra maven til spiserøret , kan forårsage skader , der kan føre til kræft . Controlling halsbrand , som det undertiden kaldes , kan kræve medicin . Stående eller siddende efter et måltid kan også bruges som en forebyggende foranstaltning .
4 .
Stop rygning . Cigaretter, cigarer og hookah er alle tobaksvarer , der bør undgås .
5 .

Reducere eller eliminere indtag af alkohol .
6 .
Spis sundt . Dårlig ernæring øger din risiko . Sørg for, at du spiser en sund , velafbalanceret kost med masser af frisk frugt , grøntsager , fuldkorn og nødder og et lavt indhold af mættet fedt .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------