Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan styre leverkræft smerter

   Ud over at forsøge at udrydde kræft i kroppen , er et sekundært mål af kræftbehandlingen til at hjælpe enkeltpersoner klare symptomer på kræft , herunder behandling med lokal og systemisk smerter, er ofte til stede som kræft spreder . Ifølge kræft oplysninger site CancerCompass. com , er leverkræft kun virkelig i stand til at være " helbredt ", når det er blevet opdaget på et tidligt stadium . Men selv om din kræft er ud over det stadie , kan der tages skridt til at minimere smerten

Du skal bruge:
Bøger som " Nogen I Love er syg " af Kathleen McCue .
Drøftelser med dit barn om kræft og kemo .
Tålmodighed og viser forståelse for dit barn .
Interaktive dukker til dit barn .


1 .
Rådfør dig med din læge for at formulere en smerte forvaltningsplan. Når man overvejer smertelindring foranstaltninger , stadium af kræft , hvor det har spredt sig og patienten bekymringer ( f. eks smertetærskel og bivirkninger af smertestillende medicin ) vil blive overvejet. Ifølge den Kræftbehandling Centers of America , begynder smerter vurdering med en bestemmelse af placeringen af smerten , dens intensitet , varighed , dens virkning på livskvalitet og patientens coping evner.
2 .
Overvej smertelindring medicin , når bivirkninger fra disse medikamenter er mindre en faktor end graden af smerte i sig selv. Selv om receptpligtige lægemidler såsom Tylenol 3 og Vicodin kan give en vis grad af lettelse over forbigående smerter, disse medikamenter foretage nogle risici , såsom behovet for eskalerende doser og risikoen for afhængighed .

3 .

Overvej palliativ behandling i de tilfælde , hvor kræften har spredt sig til andre organer i kroppen . Palliativ behandling , er anvendelsen af traditionelle kræftbehandling , såsom kirurgi , kemoterapi og strålebehandling , men i modsætning til " normale " udgaver af disse behandlinger , som forsøger at tvinge kræft i remission , er målet for palliativ behandling til kontrol nogle af symptomerne af kræft og give en vis lettelse af smerter .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------