Position: sygdoms > 4 >

hvornår de skal stoppe kemoterapi for kræft i æggestokkene ?

   Ifølge oplysninger fra det medicinske hjemmeside Medline Plus , er kræft i æggestokkene den mest dødelige form for reproduktiv kræft hos kvinder . Risikofaktorer for ordregivende denne sygdom omfatter øget alder , personlig eller familiær disposition for kræft , eller genetiske defekter i generne BRCA1 og BRCA2 . Mens kemoterapi er et af de generelt accepterede behandlinger for kræft i æggestokkene , er der visse omstændigheder , der nødvendiggør standse kemo til fordel for andre behandlingsmetoder

Kemoterapi


Forstå det grundlæggende bag kemoterapi til behandling af kræft i æggestokkene bedre forstå de tidspunkter , hvor det er bedst at forlade kemo som et middel til behandling . Ifølge den amerikanske Cancer Society , er kemoterapi indførelsen af farlige stoffer i kroppen med det udtrykkelige formål at ødelægge kræftceller . Da kemoterapi ikke er en ekstremt præcis metode til behandling , er nogle sikkerhedsstillelse skader på sundt væv forventet , så godt. Dette kan føre til bivirkninger som hårtab , træthed , kvalme , øget risiko for infektion eller fordøjelsesproblemer som diarré .

Stop Kemoterapi


Der findes tre alment accepterede de steder, hvor kemoterapi bør ophøre . Den første situation , hvor kemoterapi ikke længere er påkrævet , er den optimale situation-når kræften er blevet tvunget ind i remission , og er ikke længere en aktiv trussel . Mens din behandlende læge måske ønsker at fortsætte kemoterapi som en forebyggende foranstaltning for en lidt længere , efter at kræften har vist tegn på remission , der snart vil blive afbrudt , så du kan stoppe kemoterapi vide , at du har vundet denne runde i kampen mod kræft . Den anden ( mindre optimal ) situation , hvor kemoterapi for ovariecancer skal stoppes er ved slutningen af en behandlingscyklus. Ifølge den amerikanske Cancer Society , er kemoterapi normalt udføres i " cykler " af 3-4 ugers regelmæssig anvendelse af narkotika . I slutningen af en cyklus , er kroppen får tid til at hvile og komme til hægterne , mens læger vurderer de fremskridt , der er blevet rejst mod kræft i æggestokkene . Endelig er den sidste grund til at afbryde et kursus i kemoterapi er der, hvor fordelene ved behandlingen bliver opvejet af omkostningerne . Dette kan forekomme , når behandlingen ikke synes at være at have nogen reel effekt på kræftceller , men patienten er urimeligt lider som følge af behandlingen . Det kan også forekomme, hvis lægen mener, at behandlingen er at formidle nogle fordele , men patienten får den ensidige valg at stoppe behandlingen , at lade kræft køre sit løb uden yderligere intervention .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------