Position: sygdoms > 4 >

kirurgisk behandling for næsegrus kræft

   Ifølge Mayo Clinic , er prostatakræft blandt de mest almindelige kræftformer hos amerikanske mænd . Næsten en ud af seks mænd vil blive ramt af sygdommen i sin levetid . Der er en række kirurgiske muligheder , som varierer alt efter placering, størrelse og type af prostata tumor du har

Kirurgisk Kandidater


Gode kandidater til kirurgisk behandling bør være i god sundhedstilstand generelt , ikke har nogen metastase ( spredning ) af kræft til knoglerne , har en tumor , der er begrænset til hans prostata , være yngre end 70 og have mindst 10 år at leve .

Identifikation


Radikal prostatektomi fjerner prostata helt og kan gennemføres både traditionelt og laparascopically . Yderligere kirurgiske behandlinger omfatter lymphadenectomy at fjerne bækken lymfeknuder , og TURP ( transuretral resektion af prostata ) , der fjerner specifikke væv fra prostata .

Betydning


Den prostata , sædblærer og omkringliggende væv er fjernet i løbet en radikal prostatektomi . TURP procedurer udføres for at lindre tumor-relaterede symptomer og kan gøres i mænd, der ikke er kandidater til en radikal prostatektomi på grund af sygdom eller alder .

Recovery

Recovery fra en prostata operation indebærer normalt en tre-til syv -dages hospitalsophold og kateterisation to til tre uger .

Side Effects

Kirurgiske bivirkninger kan omfatte urinlækage , impotens eller udsivning af afføring fra endetarmen . I visse tilfælde kan lægen være i stand til at bruge nerve-besparende teknikker , som bevarer erektionen-relaterede nerver .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------