Position: sygdoms > 4 >

lymfom kur

   Lymfom er en kræftform , der resulterer i tumorer opstået i lymfeknuder eller andre lymfoide væv. Der er to hovedtyper af lymfom : Hodgkin 's sygdom og non- Hodgkins lymfom . Både producerer lignende symptomer , og hvilken type lymfom er bestemt af mikroskopisk evaluering af celler, der indeholder kræft . Behandlingen er givet på grundlag af lønklasse og stadium af sygdommen og regionerne i de ramte lymfeknuder . Der er flere behandlinger anvendes til at kurere lymfom såsom kemoterapi , strålebehandling og naturlægemidler .

Kemoterapi


Kemoterapi bruges til at helbrede lymfom . Kemoterapi omfatter intravenøs kræftlægemidler ind i en muskel eller blodbanen , eller det kan indtages oralt i en pille . Det anses for en effektiv metode til behandling af non-Hodgkins lymfom og kan bruges i forbindelse med strålebehandlinger . Bivirkninger forbundet med kemoterapi omfatter såsom mundsår , hårtab , tab af appetit og influenzalignende symptomer .

stråling


Strålebehandling er en standard metode til behandling af non-Hodgkins lymfom . Stråling bruger eksterne stråler af stråling til at dræbe kræftceller . Chancen for kræft gentager sig i samme placeringen af strålebehandlinger er 1 procent . Bivirkninger af stråling omfatter kvalme , diarré , irritation af huden samt træthed . Mulige langsigtede effekter omfatter hovedpine , lungeskader og åndedrætsbesvær .

Biologisk Terapi


monoklonalt antistof behandlinger anvendes til hærdning lymfom . Disse omfatter medicin Bexxar eller Rituxan . Rixutan leveres normalt intravenøst og kan tages alene uden anden medicin . Der er ikke nogen alvorlige bivirkninger forbundet med indtagelse af Rituxan . Bexxar gives intravenøst , den første dosis indeholder spor mængde radioaktivitet , og den anden dosis indeholder radioaktivt jod. De mulige negative virkninger af Bexxar omfatter kulderystelser , feber og et midlertidigt fald i blodtal .

Stamceller

allogen stamcelletransplantation transplantationer og autolog stamcelletransplantation transplantationer både bruges til at kurere lymfom , som er i bedring , eller som har recidiverende . Allogene stamceller transplantationer indebærer transplantation af stamceller fra en anden person ind i patienten. Autolog stamcelletransplantation transplantationer anvende stamceller fra patienten, at der fjernes uger før start af behandling og derefter sættes tilbage efter behandlingen slutter . Mulige alvorlige bivirkninger af stamceller transplantationer omfatter lungeskader , grå stær , sterilitet , knogle skader og overgangsalderen symptomer .

Urter

Under den naturlige herb Astragalus årsager stimulation af T-celler eller immunceller , der bekæmper infektion . Det tjener også til at mindske de skadelige virkninger af kræftceller , bakterier og vira . Patienter med en hud infektion eller feber bør ikke bruge Astragalus .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------