Position: sygdoms > 4 >

naturlige behandlinger for blærekræft

   Behandling af blærekræft kan udføres på mange forskellige måder . Der er konventionelle metoder, der kan være hårde , men også effektivt , og der er også naturlige metoder , der har vist nogle positive resultater

undgå visse fødevarer og drikkevarer


Visse fødevarer mange af os spiser hver dag har været knyttet til udvikling af blærekræft . Undgå raffineret salt og sukker , margarine og hydrogenized olier , fødevarer , der indeholder MSG , fastfood eller junk fødevarer og sodavand . Alkohol bør også undgås .

Akupunktur


Akupunktur arbejder for at genoprette ubalancer i kroppen. Den praksis også frigiver smertestillende endorfiner , som kan hjælpe med at administrere symptomer og bivirkninger af mere traditionelle behandlingsformer .

Herbal Therapy


Visse urter har vist sig at bekæmpe kræft . Gurkemeje kan bekæmpe cellerne og vækst af tumorer , mens grøn te ekstrakt kan stoppe celle dobbeltarbejde og Maitake uddrag fra kinesisk svampe kan hjælpe med at ødelægge kræft cellevækst .

Vitaminer

Både vitamin C og K har kræft-bekæmpelse evner , som både styrke immunforsvaret og klare kroppen af toksiner .

Visualisering

Visualisering har været anvendt i talrige indstillinger . Det indebærer at patienten bruger sin hjerne til at visualisere og sundhed en ende på hendes sygdom .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------