Position: sygdoms > 4 >

naturlige retsmidler for smerter i ben kræft

   Knoglekræft smerte kan bestå af muskelømhed , træthed og nervesmerter fra tumorer snærende indre organer og nerve -netværk . Det er ofte lykkedes med smertestillende medicin , strålebehandling og blokader . Men disse behandlinger forårsage smerte så godt. Alternative behandlinger kan lette smerten ved knoglekræft uden brug af kemikalier og bære færre bivirkninger som standard behandlinger , såsom forstoppelse og døsighed

Du skal bruge: .
Hud og antibiotika cremer
. Gummihandsker .
Vand .
Frugtsaft .
Varm hue eller kasket .
Electric overskæg trimmer .
Spritservietter .
Tidsskrift eller dagbog .

Massageterapi


Massage terapi kan støtte i smertereduktion ved at støtte omsætning , fremme afslapning og en frigivelse af endorfiner , kroppens naturlige smertestillende midler. Massage terapi er gavnlig smertelindring , når modtog flere gange om ugen , selvom det ikke er bevist som en langsigtet smerte løsning . Ofte kan personer med fremskreden kræft manglende daglig fysisk kontakt , og regelmæssig massage forbedre stemninger , som igen kan hjælpe med smertebehandling .

Akupunktur


Akupunktur er en gammel kinesisk behandling , som indebærer indsættelse af små nåle i forskellige trykpunkter på kroppen . Denne behandling menes at stimulere energistrømmen i kroppen. Denne energi afgift menes at stimulere immunforsvaret , hjælper regulere sundhed, energi balance , og kontrol af ben cancersmerter . Det skal bemærkes, at selv om mange tout akupunktur som en legitim teknik i smerte kontrol, har det ikke vist sig at helbrede alle lidelser .

Magnetterapi


Magnetterapi er en eksperimentel behandling stadig under behandling . Det menes , at hvis det nordlige (negativ ) side af magneten er placeret på en smerte websted, bliver blod stimuleres og iltet , at skabe nye og positiv energi . Svarende til akupunktur , er denne nye og positive energi menes at regulere immunsystemet , og selv kroppens evne til at forvalte smerte . Magnetisk terapi menes at annullere en sygdom , der skyldes syreindhold i kroppen på grund af sin egen alkaliske egenskaber . Denne annullering menes at støtte i helingsprocessen .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------