Position: sygdoms > 4 >

retsmidler for ledsmerter fra kemoterapi

   Behandlingerne er nødvendige for at befri din krop af kræft kan medføre kraftige fysisk smerte . Nogle former for kemoterapi har en negativ indvirkning på dine led --- de bliver betændte og stiv , hvilket fører til smertefulde bevægelser og nedsat vifte af bevægelse . Tage skridt til at behandle din ledsmerter , og holder din krop stærk til at fortsætte sin kamp mod kræft

Gloucosamine og Chondroitin


Tag en kombination af glucosamin og chondroitin for at reducere dine smerter meget . Disse to tillæg kommer i to former --- en vitamintilskud og en væske . I de senere år har sundhedsindustrien udviklet en juice drik , at din krop kan absorbere mere hurtigere end piller og der går lettere på dit system .

Receptpligtig medicin


Hvis kosttilskud alene undlader at lindre dine ledsmerter , så prøv en receptpligtig medicin såsom morfin eller oxycodon.

Morfin , en stærk og stærkt vanedannende smertestillende , kommer i flere former , herunder patches og skud . Hvis du modtager kemoterapi på et hospital , vil du højst sandsynligt får billeder af morfin intravenøst . Ved din udgivelse , kan din læge sætte dig op med en morfin plaster til at hjælpe med eventuelle rester smerte . Følg lægens anvisninger omhyggeligt , når du tager dette meget vanedannende stof .

Din læge kan skiftevis ordinere oxycodon , en opioid anvendes til behandling af smerter . Denne højt klassificerede narkotiske behandler svære smerter forbundet med kemoterapi . Oxycodon vil tillade dig at slappe af og medicin til at arbejde , ofte få dig til at tilbringe en masse tid med at sove . Oxycodon er den mest vanedannende smertestillende medicin til rådighed , kun bruger det , når alle andre smertelindring former stoppe med at arbejde .

Tips


Hvis intet virker til at tage væk smerten helt , finde trøst at vide, at det i sidste ende vil fjerne . Som med al medicin , skal du ikke forsøge at starte eller stoppe med at tage medicin uden først at konsultere din sundhedsperson .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------