Position: sygdoms > 4 >

risiko for brystkræft og tyk bryster

   Brystkræft kan påvirke både mænd og kvinder, men mænd brystcancer er sjælden . Der er flere kendte risikofaktorer , og forskning er i gang for at bekræfte flere mistænkte risikofaktorer , såsom fedme , udsættelse for pesticider og tæt bryster

Fakta


Ifølge American Cancer Society , brystkræft er den mest almindeligt diagnosticerede (ikke-hud ) kræftform blandt kvinder , og den næststørste årsag til kræft dødsfald blandt kvinder .

funktioner


Tætte bryster er mindre fedt og mere glandulære og bindevæv , hvilket kan gøre tumorer svært at finde i løbet af en mammografi .

Risikofaktorer


kendte risikofaktorer for brystkræft omfatter et high- fedtfattig kost , tidlig debut af menstruation , sen debut af overgangsalderen , og som har en første barn efter 40 år eller aldrig at få børn . The American Cancer Society anslår , at kun 5 til 10 procent af brystkræft tilfælde forekomme hos kvinder, der er genetisk disponeret for sygdommen .

Research

Undersøgelser offentliggjort i September 6, 2006 , udstedelse af Journal of National Cancer Institute identificeret bryst massefylde som en vigtig risikofaktor for at udvikle brystkræft .

Overvejelser

The National Cancer Institute anbefaler , at kvinder med tætte bryster har digital mammografi i stedet for film mammografi , fordi filmen er vanskeligt at fortolke , når brysterne er tætte .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------