Position: sygdoms > 4 >

spørgsmål til onkolog

   En onkolog er en specialist i behandling af kræftpatienter . En kræftdiagnose kan være en skræmmende tid i patientens liv , men der er flere slags spørgsmål , bør du bede onkolog til bedre at forstå din diagnose og din prognose . En kræftdiagnose af en onkolog er måske ikke det endelige svar . Overvej andre udtalelser fra kvalificerede eksperter , inden du flytter videre med behandlingen

Erfaring


Hvis du lige har fået en diagnose af kræft , bør du forvente at sætte spørgsmålstegn ved lægens evne til at gøre denne kritiske diagnose . Spørg onkolog , hvor mange sager som din hun har behandlet i hendes karriere , og hvilke resultater hun opnået med disse patienter . Din onkolog 's erfaring i at behandle din type kræft kan hjælpe dig med at beslutte, om du får en second opinion . OncologyChannel. com foreslår at spørge , hvad slags kræft du har , og hvordan onkolog udviklede sin diagnose . Indsigt i, hvordan diagnosen blev lavet kan hjælpe dig til bedre at forstå behandlingen .

Behandling


Der er mange behandlingsmuligheder til rådighed , og diskutere dem med onkolog kan bidrage til at sætte dit sind på lethed . Kræft er undertiden behandlet i flere faser : første operation for at fjerne kræft , og derefter behandlinger for at stoppe dens udbredelse . Drøfte disse muligheder med din onkolog at afgøre, hvilken der er bedst for dig . Spørge, hvor længe du vil bo på hospitalet og hvilken form for inddrivelse tidsplan, du kan forvente .

langtidsprognosen


En af de faktorer, der afgør behandlingen er dine langsigtede prognose . Spørg din onkolog , hvad der ville udgøre en succesfuld første behandling , og hvilken slags løbende lægekontrol du måske nødt til at udholde efter det. Hvad vil din livskvalitet så være? Er det kræft den slags , der er tilbage i remission , eller kan du forvente tilbagevendende anfald resten af dit liv ? Vil du brug for professionel i-hjemmepleje , og hvilke typer af aktiviteter bør du undgå ?

Anden Udtalelser

Din onkolog kunne antyde , at du søger en second opinion . Hvis dette sker, er det vigtigt at finde ud af hvorfor . Din behandling kan kræve et team af læger og specialister . Det er ikke usædvanligt at beskæftige sig med mere end én læge , når de går igennem kræftbehandlingen . Spørg dine andre læger om deres oplevelser med Deres tilstand , og hvordan de vil anbefale du nærmer dig behandling . Jo flere spørgsmål du spørger , jo bedre vil du føle om de udfordringer , du står overfor.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------