Position: sygdoms > 4 >

stadium fire tyktarmskræft oplysninger

   Tyktarmskræft har fem faser, nul til fire med fire som det mest avancerede form for kræft . Kun 5 til 15 procent af befolkningen diagnosticeret med Stage Fire tyktarmskræft overleve fem år efter den oprindelige diagnose . Tyktarmskræft , eller endetarmskræft , er den tredje mest almindelige kræftform diagnosticeret hos mænd og kvinder i USA , ikke også hudkræft

Identifikation .


Ved Stage Fire af tyktarmskræft , har kræft inficeret lymfeknuder og bredte sig til andre organer i kroppen , ligesom lungerne og hjertet . En tumor vokser på eller i et organ eller flere organer i kroppen .

Tidsramme


Tyktarmskræft begynder som godartet klumper af celler, der kaldes polypper . Efterhånden som de vokser , de langsomt tygge sig igennem tyktarmen væggen , bliver større og større polypper , indtil de er i stand til at afslutte tyktarmen og invadere andre organer i kroppen .

Geografi


Tyktarmskræft vokser i tyktarmen , som er den sidste del af dit fordøjelsessystem , før det forlader kroppen . Tyktarms-og endetarmskræft eksisterer på faldende tyktarmen , hvor affaldet forlader kroppen , men tyktarmskræft kan påvirke hele tyktarmen .

Symptomer

Symptomer på begyndende tyktarmskræft er diarré , blod i afføringen , vedvarende mavesmerter , uforklarligt vægttab og en ændring i afføringsvaner . Ved Stage Fire , har kræft allerede været til stede i nogen tid , sammen med disse symptomer , og andre dele af kroppen vil have kræftceller til stede .

Forebyggelse /Solution

Ved niveau fire , tyktarmskræft kræver operation , kemoterapi eller strålebehandling for at fjerne tumoren . Forebyggelse Stage Fire tyktarmskræft indebærer at gå til lægen for anbefalede screeninger og ændre din livsstil til at omfatte sunde fødevarer , lidt at ingen alkohol , ingen rygning , motion og vægtkontrol .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------