Position: sygdoms > 4 >

ureter kræftbehandling

   Ureter kræft er en dannelsen af unormale celler eller tumorer i en af dine urinledere , den smalle rør , som transporterer urin fra nyrerne til blæren . Den type behandling for ureter kræft varierer afhængigt af, hvilken slags celler er årsag til kræft , hvor stort det berørte område er , og hvilket stadium eller progression kræften har nået

Funktion


Til behandling af ureter kræft , læger udvikle behandlingsplaner havde til formål at ødelægge eller fjerne kræftcellerne .

Identifikation


Kirurgi er en af de mere almindelige behandlinger for urethrale kræft , ifølge National Cancer Institute . Ofter behandlinger som kemoterapi eller biologisk behandling , der øger kroppens eget immunsystem kan bruges til at målrette resterende celler efter operationen .

typer kirurgi


Til behandling af ureter kræft , læger har mulighed for at fjerne bare tumor , en del af ureter , hele ureter eller en ureter og nyrer , da det lægger . I nogle tilfælde har lægerne mulighed for at bruge lasere til at udføre operationen , hvilket gør det minimalt invasive og lettere at komme fra , ifølge Fox Chase Cancer Center .

Prognose

Hvis kræften ikke har spredt sig til fjerntliggende steder i din krop eller i foret på indersiden af dit bækken , er behandling for ureter kræft forventes at blive en succes , ifølge Merck Medical Manual .

Overvejelser

Nogle patienter med ureter kræft vælger at deltage i kliniske forsøg og undersøgelser for at afprøve nye procedurer , behandlingsmetoder og lægemidler til cancer . Den overordnede succes og sikkerheden af disse forsøg kan ikke forudsiges .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------