Position: sygdoms > 4 >

Fase III ubehandlede inflammatorisk brystkræft & prognose

   Brystkræft er en skræmmende sygdom , der udvikler sig i faser . Den højeste er Stage IV . Inflammatorisk brystkræft , selvom det er sjældent , er meget alvorlig , fordi den kun forekommer , når brystkræft når stadium IIIB eller højere

Identifikation


Inflammatorisk brystkræft ( IBC ) gør brystet look rød og føles varm . Lymfekar er blokeret i huden ved kræftceller . Dette bevirker, at varme og rødme .

Symptomer


Et andet symptom på IBC er udseendet af kamme på brystet på grund af væske oprustning . Brysterne oplever også tyngde , brænding og smertende .

hurtige spredning


Hvis venstre ubehandlet , vil IBC sprede hurtigere end andre fase III brystkræft . Det spreder lokalt i uger eller måneder .

Behandlingsmuligheder

Behandling for IBC er begrænset, da det ikke kan diagnosticeres , før trin IIIB . Det betyder , at indtil da , var brystkræft enten venstre ubehandlet , blev ikke opdaget eller ikke med held ødelægges med andre behandlinger .

Prognose

Prognosen for kvinder med IBC er mindre gunstig end for dem, der ikke har IBC på grund af den sene udseende og hurtige udbredelse . Den fem- års overlevelse er mellem 25 og 50 procent .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------