Position: sygdoms > 4 >

Hvorfor er Herceptin bruges kun i fremskreden brystkræft ?

   Kvinder , der får Herceptin er normalt i de fremskredne stadier af brystkræft . Herceptin betragtes som en biologisk behandling for brystkræft og arbejder med naturligt forekommende proteiner i kroppen . Herceptin virker ved at stoppe væksten af fremskreden brystkræft og ved at forhindre den i at sprede sig til andre dele af kroppen . Det anses for en af de mest effektive metoder til behandling af fremskreden brystkræft og er godkendt af FDA til specifikke typer af brystkræft

Om


Brystkræft rammer ca 180. 000 kvinder hvert år . Ud af dette tal er cirka 30 procent af kvinder diagnosticeret med fremskreden brystkræft . Ifølge en artikel af Alice Buckley , der blev gennemgået af Igor Puzanov , MD af Baptist Health Systems , omkring 60. 000 kvinder har en aggressiv form for brystkræft , der er forbundet med den menneskelige epitel vækstfaktor receptor -2 eller HER -2 . Denne form for brystkræft er ofte dødelige , forskud hurtigt og rammer kvinder i alle aldre . HER -2 aggressiv kræft er mere sandsynligt, at metastaserer og fordelt på hele kroppen hurtigt .

HER -2


Herceptin virker ved at blokere HER -2 receptoren , ifølge Buckley . Dette forhindrer kræftsvulst fra voksende og i sidste ende dræber kræftcellerne . HER -2 er et naturligt forekommende protein , som kræftcellerne forhånd . Selv om alle kvinder producerer en vis mængde HER -2 , aggressiv brystkræft forekomme hos kvinder, der producerer for meget HER -2 . Herceptin specifikt er rettet mod receptor celler ved at blokere dem . Dette forhindrer protein at binde sig til kræftcellerne og sulter kræftcellerne .

Administration


Ifølge Cancer Hjælp UK , Herceptin er et biologisk behandling administreret som intravenøs drop . Den første behandling varer cirka en time og en halv og opfølgning behandlinger vare i cirka 30 minutter til en time . Behandlinger administreres cirka hver tredje uge , så længe de holder kræften under kontrol , eller indtil kræften går i remission . Nogle patienter har lejlighedsvis opfølgning behandlinger for at sikre , at deres kræft ophold i remission .

Kemoterapi

Herceptin bruges ofte i forbindelse med kemoterapi behandlinger af fremskreden brystkræft efter Cancer Hjælp UK . De mest almindelige kemoterapi stof er Taxol . Dette stof er brugt , hvis patienten ikke har været udsat for stoffet gennem tidligere behandlinger af fremskreden brystkræft . Mange onkologer nøje overveje , om patienten vil få gavn af at bruge kemoterapi sammen med Herceptin behandlinger og retningslinjer tyder på, at der ikke mere end to andre behandlinger af kemoterapi bør forekomme med Herceptin .

Side Effects

Ifølge Buckley , bivirkninger af Herceptin er relativt små i forhold til andre typer af behandlinger af fremskreden brystkræft . Ca. 28 procent af kvinderne oplever en form for hjerteproblemer . Fordi chancen for betydelige hjerteproblemer er til stede , anbefales det ikke , at kvinder med tidlig stadium brystkræft brug Herceptin . Men andre bivirkninger omfatter kulderystelser , feber , træthed , diarré og ledsmerter . Herceptin kan gøre bivirkninger af andre kemoterapibehandlingen vanskeligere , inklusive anæmi , mavesmerter og infektioner .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------