ernæringsmæssige anbefalinger for tyktarmskræft
Position: sygdoms > 4 >

ernæringsmæssige anbefalinger for tyktarmskræft

   Tyktarmskræft kan være en af de værste former for kræft . I sidste ende , på grund af arten af , hvad tyktarmen gør, ville alle, der lever længe nok få en form for colon tilstand . Dog kan have ret kostvaner minimere denne risiko og hjælpe i kampen mod kolon problemer

fjerne giftstoffer fra din kost

Toksiner antage flere forskellige former i Standard American Diet ( SAD ) . Blandt dem er herbicider , pesticider og andre tilsætningsstoffer i vores produkter og kød forsyning . Du bør undgå enhver konventionelt producerede fødevarer , herunder frugt , grøntsager , kød og mejeriprodukter , og du bør vælge økologisk .

Der er også en lille liste over ingredienser , du bør undgå : alle kunstige sødestoffer , herunder aspartam ( i kost soda ) og sucralose ( Splenda ) , MSG eller mononatriumglutamat ( i fastfood , og de fleste ting i pakker ) og trans-fedtstoffer , også kendt som hærdede eller delvist hydrogenerede olier . Du er nødt til at se under ingredienser til disse , og de er ikke altid let at finde

Spis Ernæringsmæssigt Tætte og Fiber Food

Kosttilskud mangler kan bidrage til et miljø, hvor kræft kan vokse . Det er altid godt at sørge for alle dine ernæringsmæssige behov er opfyldt . Spise farverige fødevarer , som frisk frugt og grøntsager , og høj kvalitet fødevarer er vigtigt .

Du skal supplere din kost med en høj kvalitet multivitamin . Dette vil bidrage til at gøre , at du ikke går glip af nogen næringsstoffer i din kost . Desuden vil en god fiber supplement hjælper med at holde dit system rent .

Udfør en Kolon Rense

Den kolon er i stand til at holde en masse overskydende fecal spørgsmål , der kan bidrage til en kræft-miljø . Når du har stoppet indtager giftstoffer , er det bedst at forsøge at fjerne dem fra kroppen . En god rense kan fjerne overskydende fecal spørgsmål og bidrage til at fjerne andre giftstoffer fra din krop .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------