Position: sygdoms > 4 >

hvad de kan forvente under en koloskopi prep

   Koloskopi forberedelse er gjort for at fjerne alle fecal spørgsmål fra tyktarmen til at tillade lægen en uhindret udsigt over hele tyktarmen og se efter tidlige tegn på kræft

Kost

En flydende diæt kan ordineres til at lette tømning af tyktarmen .

Flydende Prep Kit


Den Golytely prep kittet er en 4-liters kande indeholder et pulver , at patienten blander med vand . Drik en 8- ounce glas hver 10 minutter, indtil kanden er tom , eller afføring er klare . Tarme bevægelser typisk begynde som diarré efter et par glas .

Tablet Prep Kit


Den natriumphosphat tablet Sættet indeholder et bestemt antal piller , der skal tages på bestemte tidspunkter på dagen før og dagen af koloskopi . Forvent at begynde at få afføring cirka en time efter den første dosis af tabletter er taget .

Side Effects

Indimellem , erfaring patienter oppustethed , kvalme og opkastning efter indtagelse af store mængder af væske og kvalme og mavesmerter efter indtagelse tabletterne .

minimere ubehag


Brug voksen vådservietter eller vanddyser at rense stedet for toiletpapir bidrager til at reducere anal irritation , og drikker masser af klare forhindrer dehydrering . Følg prep kits anvisninger omhyggeligt , som du ikke ønsker at gå gennem processen to gange . Planen om at blive hjemme , fordi du vil være at bruge en stor del af tiden i badeværelset .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------