Position: sygdoms > 4 >

hvad er de behandlinger af prostatakræft hos ældre ?

   Mens kirurgi er den øverste behandling valgte løsning af mænd stillet diagnosen prostatakræft , kan det ikke være det bedste valg for de ældre . Der er dog mindre aggressive behandlingsmuligheder, der er ikke så risikabelt , og kan vise sig mere værd

Fakta


Ifølge Memorial Sloan Kettering Cancer Center , en 70 -årig mand , der er diagnosticeret med prostatakræft , vil sandsynligvis dø med sygdommen , men ikke af det . Mænd over 70 år ofte har mere uhelbredelig fremskredne kræftformer , og ofte lider af yderligere sundhedsspørgsmål. De ældre er også mindre modstandsdygtige og vil sandsynligvis opleve flere bivirkninger fra aggressiv behandling såsom kirurgi .

vågent Venter


Afventende , også kendt som forventningsfulde ledelse , er ofte anbefales til mænd i deres sene 70'erne eller 80'erne . Behandlingen er forsinket, indtil data viser, at svulsten vokser .

strålebehandling


ekstern strålebehandling og frø implantater ( brachyterapi ) er behandlinger , der anbefales af John Hopkins Kimmel Cancer Center for patienter i deres 60'erne og begyndelsen af 70'erne , hvorved stråling ødelægger Den kræftceller .

hormonbehandling

hormonbehandling , også kaldet androgen deprivationsbehandling indebærer lukke de hormoner , der giver næring til prostata og dens maligne celler . Denne behandling kan anvendes , når årvågne venter ikke længere er levedygtig .

Fordele og ulemper

De største fordele ved mindre aggressive behandlingsmuligheder for de ældre er , at de er mindre invasiv og mindre risikabelt .

De vigtigste ulemper ved strålebehandling omfatter endetarmen skade , vandladningshyppighed og impotens . Hormonbehandling bivirkninger omfatter hedeture , impotens , tab af muskelmasse , hævelse af bryster og depression .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------