Position: sygdoms > 4 >

hvordan kemoterapi arbejder for at stoppe kræft

  

Ødelæggelse af kræftceller


kemo er designet til at bringe din krop i remission eller til at bremse sygdommen . Når kemoterapi anvendes som den primære form for behandling , det tilsigtede mål af din kræftbehandling er at dræbe kræftceller . Kemo kan administreres på mange forskellige måder, afhængigt af dit stadium af kræft , og hvordan alvorlig progression af din sygdom er . Til tider kan bestemte typer af kemoterapeutiske medicin gives på forskellige faser i din celle cyklus . For eksempel , gå dine celler gennem fem forskellige faser , fra en hvilende fase til en reproduktion scene . Kemoterapeutiske medicin kan gives på bestemte stadier af celle udvikling til at angribe kræftceller enten mens de er i en hvilefase , eller før cellerne har en mulighed for at dele og formere sig.

neoadjuverende terapi


Kemoterapi kan bruges at bremse antallet af din kræft 's vækst i , hvad der er kendt som neoadjuverende behandling . Bremse udviklingen af din sygdom kan hjælpe din læge forhindre kræft i at brede sig til andre steder i din krop . Kemo kan administreres med en IV eller mundtligt , hvilket vil gøre det muligt for medicin til at indtaste dine blodbanen og jage eventuelle kræftceller i kroppen . Som en følge heraf kan kræft være standset , mulighed for din læge til at fjerne en kræftknude med kirurgi og gå videre med andre mulige behandlinger , såsom strålebehandling eller mere kemoterapi .

adjuverende behandling


Hvis din kirurg fjerner en kræftknude , kan kemoterapi bruges efter din operation . Ifølge Mayo Clinic , kan kemo kan anvendes efter operation for at dræbe eventuelle tilbageværende celler er bosiddende i din krop . Denne form for procedure er kendt som adjuverende behandling . Adjuverende terapi virker ved at sænke din risiko for at udvikle kræft i fremtiden .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------