Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan neutralisere frie radikaler i kroppen

   Frie radikaler i kroppen , kan få dig til at ældes , og kan endda forårsage kræft . Der er måder at neutralisere frie radikaler i kroppen , og denne artikel vil guide dig om hvordan man gør det
1 .
Det første skridt til at neutralisere frie radikaler i kroppen , er at øge mængden af C-vitamin i din kost . Du ønsker at få mindst 3 portioner af frugt med et højt C-vitamin hver dag . Disse frugter omfatter appelsiner , jordbær , grapefrugt og ferskner .
2 .
Det andet skridt er at tage et E-vitamin supplement hver dag . E-vitamin er meget gavnligt i neutralisere frie radikaler i kroppen . Du kan finde vitamin E tilskud ved at gå til en helsekostforretning , eller som udfører en søgning på internettet efter " E-vitamin kosttilskud " .

3 .
Det tredje skridt til at neutralisere frie radikaler i dit Kroppen er at tilføje vindruekerneekstrakt til din kost . Du kan tilføje vindruekerneekstrakt til din kost ved at saftpresning druer med frøene intakt . Gør dette hver dag for at holde en tilstrækkelig mængde vindruekerneekstrakt i din krop til at neutralisere frie radikaler .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------