Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan pleje af døende patient

  Omsorg for de uhelbredeligt syge døende patient er meget mere involveret , end at gennemføre de nødvendige sygepleje behov , efter lægens ordre , administration medicin og behandlinger . Som sygeplejersker må vi erkende, at patienten , familien og vi som sygeplejersker har alle forudfattede meninger om døden og døende . Respekt for døende patientens tro og deres udrangerede 's ønsker er vores ansvar som en sygeplejerske , når omsorg for vores patienter . Den uhelbredeligt syge patient tro og familiemedlemmet overbevisninger kan være i konflikt med hinanden . Vurdere din patientens kognitive ( mentale status ) til at give respekt til din patientens ønsker i løbet af deres dødsprocessen . I tilfælde af , at din patient ikke længere er kognitivt bevidst , vurdere patientens journal om forskud direktiv, at patienten ville af tilberedt inden deres tilbagegang i sundhed og mental tilstand . Respekt for patientens rettigheder er vores ansvar som sygeplejerskernes omsorg for de uhelbredeligt syge døende patient . Hvis det er nødvendigt blive din patientens advokat og få henvisninger til sociale ydelser og kontoret for den Aging , hvis der er et behov.

Du skal bruge:
Viden om Faser i Dying og Greif ( Denial , Anger , forhandlinger , depression og accept )
. .
Respekt for patientens trossystem .
.


1 .
Gennemgå 5 Stadier i at dø af Elisabeth Kubler-Ross , blev MD Elisabeth Kubler-Ross psykiater , der fokuserede hendes fagområde af de stadier af død og døende . Elisabeth Kubler-Ross troede på hospice pleje af de døende patient .
Ved at have en forståelse af den døende processen og stadier af død, der er præsenteret af Elisabeth Kbler-Ross kan give dig som en sundhedsperson eller et familiemedlem en forståelse af den proces , at den døende patient oplever .
nedenfor under ressourcer i denne artikel er et direkte link til at få adgang til værker af Elisabeth Kbler-Ross .
2 .
Revision Verdenssundhedsorganisationen WHO 's definition af palliativ pleje Verdenssundhedsorganisationen definerer palliativ pleje som " aktive samlede pleje af patienter , hvis sygdom ikke reagerer på helbredende behandling . Kontrol af smerte , af andre symptomer , og af psykologiske , sociale og åndelige problemer , er altafgørende . Målet med den palliative indsats er opnåelse af den bedste livskvalitet for patienter og deres familier . " Denne defination /quote er fra Verdenssundhedsorganisationen .
Paliative Sygepleje fokuserer på at kontrollere symptomerne på uhelbredeligt syge patient , som omfatter de meget vigtige behandling af smerter .


Når døden i uundgåelig palliativ sygepleje kan give patienten eller din elskede mindre ubehag under deres proces for at dø .
3 .
Review de oplysninger, der gives på http://www . helpguide. org /mentale /burnout_signs_symptoms
for personale brænde ud . De ressourcer, der ligger i denne hjemmeside giver en god forståelse for defination af brænde ud for sygeplejersker og plejere . Der er tegn og symptomer , der er anført for at give dig vil evnen til at genkende brænde ud i dig selv og andre .
Det direkte link til denne hjemmeside er angivet nedenfor under ressourcer .

Tips og advarsler


 • Hvis du oplever sygepleje brænde ud eller omsorgsperson brænde ud søge bistand fra en medicinsk uddannet med speciale i dette område.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------