Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan reducere din risiko for brystkræft

  Lettere sagt end gjort , er ratingen af denne artikel . Alle bør vide et par ting om brystkræft . Omkring 50. 000 mænd og kvinder vil dø af brystkræft i år . Reese Witherspoon er en honorær formand for Avon Foundation og støtter bestræbelserne på for forskere at finde en kur mod brystkræft . Kontroller løbet af de følgende til at bestemme nogle af de risikofaktorer , du måtte have for brystkræft
1 .
Jeg husker så mange gange sensationsprægede min Nike 's og på vej ud til American Heart Association 5K . Nå , ud over at nu , satte jeg på min lyserøde bånd og deltag i det sjovt med lyserøde bånd besætning !
TRIN 1 : Træning dagligt reducerer risikoen for brystkræft
Gæt hvad , så gør en sund kost .
TRIN 2 . Spis sundt .
Staying pasform og spise rigtigt holder dig fra at være overvægtig , der holder din risiko for brystkræft lav .
TRIN 3 . RYGNING FORBUDT (alt )
Romeo y Julieta kan være en elegant standhaftige symbol for dig, men ikke til forebyggelse af kræft . Læg ryger , selv de dyre trumf og nyde livet lidt længere .
2 .
Når du har kigget på din livsstil og markeret motion , sund kost og rygning , næste lader kig på din fortid .
TRIN 4 . Family History
Har din mor , far , søster , bror , datter , søn under en alder af 50-55 har brystkræft ? Hvis det er tilfældet , er dine chancer stige 50 % . Lidt skræmmende , så tjek med din familie om deres sygehistorie. Det er til din fordel og dine børns fordel .

3 .
TRIN 5 . M /F Age
jeg sætte denne ene sammen , fordi mænd er så meget mindre tilbøjelige til at få brystkræft . Og medmindre din families historie viser større chancer for brystkræft , har de fleste brystkræft ikke dukke op før efter 55-årig . Men , og der er altid en dog . Hold op på alle bryst sundhed eksamener og tidlig opsporing metoder . Gå til din læge regelmæssigt og søge råd om nødvendigt .

gode råd og advarsler


 • Diskutere bryst selv-eksamener med din læge .
 • For information om emnet , www. breastcancer. org
 • mammografi sammenlignes fra år til år , og tager ca 20 minutter .
 • Du kan anmode om jeres mammografi .
 • Tidlig påvisning redder liv .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------