Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan reducere ubehag for koloskopi prep

   Hvis du er en af de heldige personer, der har at forberede sig til koloskopi , lad ikke dit sind at få det bedste ud af dig . Det prep for koloskopi er sandsynligvis den mindst gunstige del af den samlede procedure , men med den rette tankegang kan du sejle gennem koloskopi prep med så lidt ubehag som muligt . Der er ingen tvivl om, at forberedelserne til en koloskopi ikke er en picnic i parken , men det er ikke så slemt som mange mennesker gør det ud for at være enten
1 .
Hold klargøringsanvisninger nærheden . Der er intet værre så forkert at forberede en koloskopi . Sørg for at du forstår prep instruktioner og følg dem til punkt og prikke . Du ønsker ikke at skulle gøre det hele igen på grund af en misforståelse . Hvis det er nødvendigt , oprette en lille diagram skitserer den præcise tid , du skal begynde , og det nøjagtige beløb af prep du skal forbruge .
2 .
Afkøl din koloskopi prep eliksir . Uanset om du drikker den HalfLytely , fosfor sodavand eller nogen af de andre flydende Forudbetalt læger ordinere disse mindre end lækre smage drinks som regel gå ned bedre , når de er kolde . Derfor anbefales det at du følger klargøringsanvisninger til at blande løgnehistorie , og derefter placere den i køleskabet i god tid , så det vil være koldt .

3 .
Hold vejret møntfabrikker , citroner eller mundskyl i nærheden. Nogle mennesker synes, koloskopi prep at være så usmageligt , at efter hvert glas , de ønsker at vaske alle rester af smagen fra munden . Der mundskyl , møntfabrikker eller endog citroner ( være forsigtig, fordi citron er surt , og for meget kan skabe ravage på tandemaljen ) til at fjerne smagen i mellem doser kan hjælpe .
4 .
Få en god bog , yndlings film eller anden form for underholdning for at tage dit sind ud af koloskopi prep . Bare sørg for , at du kan oprette din underholdning i et rum , der er meget tæt på badeværelset ( bøger er formentlig det bedste alternativ ) . Du vil køre frem og tilbage til badeværelset ofte , så du får brug for noget, der er bærbare .
5 .

Tænk over det store billede . Ligegyldigt hvor ubehageligt du måske tror , du er , er det kun for en kort periode . Hvad er 24 timer i forhold til leveår ? Nogle gange sætte tingene i perspektiv rækker langt , når det handler om at udholde midlertidige ubehag .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------