Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan støtte kvinder med brystkræft

  Brystkræft er en af de mest almindelige former for kræft blandt kvinder . Ca. 122 kvinder per 100. 000 havde brystkræft i 2005 , ifølge de seneste statistikker fra Susan G. Komen for Cure Foundation . Når nogen du kender , er diagnosticeret med brystkræft , kan det være svært at vide, hvordan man bedst kan støtte denne kvinde. De, der er tæt på en person diagnosticeret med brystkræft er kendt som co-overlevende . Disse mennesker er afgørende for at hjælpe deres kære slå brystkræft

Du skal bruge: .
Love .
Tid .
Håb.1 .
Hør . Nogen, der går gennem brystkræft vil have en række følelser . De kan blive vred , bange , deprimeret eller træt . Tillad dem til at tale om deres følelser og tilbyde enhver form for verbal støtte du kan. De behøver ikke nødvendigvis ønsker at høre dig sige " Alt vil blive okay . " De har frygt og de skal kunne tale om dem og konfrontere dem .
2 .
Bistå med noget, du kan . Behandlinger for brystkræft kan efterlade en kvinde følelse træt og slidt ned . Bidrage alt, hvad du kan for at gøre hendes liv lettere . Cook måltider , rydde op omkring huset , drev hende til udnævnelser , slå græsset . Få andre involverede til at hjælpe ved at oprette en støttegruppe . Divider opgaver at sørge for alt bliver gennemført .
3 .

ikke altid behandler dem som en patient . Hun ikke brug for en konstant påmindelse om hendes situation . Hjælp ud, men lod hende gøre nogle ting på hendes egen . Hvis hun elsker at lave mad , gå dagligvarer for hende , men lod hende lave mad . Opmuntre hende til at fortsætte sine hobbyer. Tag hende ud til hendes foretrukne restauranter og butikker . Fortsætte aktiviteterne hun elsker vil inspirere hende til at fortsætte kampen .
4 .
Deltag i Komen Race for Cure . Du kan gå eller køre 5K race , en af de største serier af organiseret vandreture i verden . Saml et hold af familie og venner til at deltage i løbet og hæve penge . Pengene bruges til at fortsætte forskning i brystkræft og øge bevidstheden . Det er også en af de mest følelsesmæssige begivenheder, du kan opleve . Tusindvis af brystkræft overlevende og deres familier gå og køre med stolthed .
5 .
Bliv uddannet . Susan G. Komen for Cure Hjemmesiden tilbyder pædagogiske information om brystkræft , så du ved præcis, hvad der sker med kræft i din elskede krop . Sitet tilbyder også tips til hvad du kan gøre for at hjælpe .

gode råd og advarsler


 • Sørg for at tage sig af dine egne emotionelle behov så godt. Ser en, du elsker kamp kræft er vanskeligt , men du kan ikke støtte dem , hvis du ikke passe på dig selv så godt. Den Komen Hotline ( 1-877-GO Komen ) er tilgængelig i hele ugen til at hjælpe dig med at håndtere din egen rå patches .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------