Position: sygdoms > 4 >

hvordan man lærer tegn på hudkræft

  Brug for at kende tegn på hudkræft ? . Læs videre for mere information om symptomer og hudkræft behandlinger samt tegn på hudkræft

Du skal bruge:
Viden om Faser i Dying og Greif ( Denial , Anger , forhandlinger , depression og accept ) .
.
Respekt for patientens trossystem .
.


1 .
* Tegn på hudkræft *
Et af tegnene på hudkræft kan være en muldvarp , der er større i diameter end viskelæderet på en blyant . Sådanne skønhedspletter bør kontrolleres af en hudlæge for at sørge for hudkræft behandlinger er ikke påkrævet . En muldvarp , der opstår i voksenalderen ( en ikke til stede , når man var barn ) bør kontrolleres samt asymmetrisk modermærker ( uregelmæssig grænser i modsætning til at være runde eller ovale ) .
2 .
Skællende modermærker bør tjekkes samt eventuelle pletter eller modermærker , der har blandet farver som rød og brun , pink eller tan . Modermærker , der ser anderledes end de andre dem på kroppen , bør også kontrolleres .

3 .
Muldvarpe , der vokser eller ændrer bør kontrolleres for at sikre hudkræft behandling er ikke påkrævet . Dette er endnu en af de tegn på hudkræft . Du kan også læse grænser dine modermærker-alle med uregelmæssig eller sløret grænserne , bør undersøges af en læge . Laset eller takkede kanter bør tjekkes ud
4
dine modermærker bør være den samme farve hele vejen-. hvis de ændrer farve eller indeholder mere end én farve , kan det være hudkræft . Igen , søger hudkræft behandling , hvis hudkræft er diagnosticeret .
5 .

Hvis dele af en muldvarp er rejst i forhold til resten af molen , har det tjekket ud . Andre tegn på hudkræft omfatter modermærker , der ændrer sig i størrelse , bliver mørkere eller lysere , kløe , oser eller blødning . For så vidt angår behandlinger for hudkræft , er en mistænkelig muldvarp normalt biopsi ( en lille del er fjernet og undersøges under et mikroskop for at se, om det er hudkræft ) . En muldvarp , der viser sig at være kræft er normalt fjernes , og huden er så sys lukket .
6 .
Jo mere du ved om tegn på hudkræft , jo bedre . Tøv ikke med at have en mistænkelig muldvarp tjekket af en læge-de fleste kan behandles , hvis det opdages tidligt . Også , så tjek din krop regelmæssigt for muldvarpe at se, om nogen nye er dukket op , eller hvis nogen har ændret sig.

gode råd og advarsler


 • melanom , den mest alvorlige form af kræft , er mere sjældne end andre former for hudkræft . Finde det tidligt er af allerstørste betydning for et vellykket resultat i form af hudkræft behandling
 • Lad ikke frygte at holde dig fra at få tjekket ud af en læge-. du skal være mere bange for ikke kommer til se lægen , hvis du har en mistænkelig muldvarp eller et af de tegn på hudkræft . Hudkræft er hjælp at hente .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------