Position: sygdoms > 4 >

naturlige retsmidler for lymfeknude kræft

   Lymfeknude kræft involverer lymfesystemet , som er en integreret del af kroppens immunsystem . Lymfomer er kræftsygdomme , som ofte starter i milt eller lymfeknuder . Hvis denne type kræft kommer ind i blodet , kan den sprede sig til næsten ethvert område af kroppen . Hvis de opdages tidligt , lymfeknude kræft er en helbredes tilstand . Naturmedicin der er mest effektive i kombination med traditionelle behandlinger , men du bør konsultere en læge, før du begynder enhver behandling

Green Tea Persille


Grøn te har anti-cancer egenskaber og kan reducere væksten af tumorer og forårsager død af kræftceller . En komponent i grøn te , der kaldes EGCG , hjælper dræbe kræftceller ved at afskære kommunikationen signalerne er nødvendige for overlevelse . Persille indeholder ingredienser , der lukker ned enzymer kaldet Epithelial vækstfaktorer, som stimulerer væksten af cancer .

Red echinacearod


Red rod er en naturlig afhjælpe til behandling lymfeknude kræft. Rød rod stimulerer lymfe og inter-vævsvæske , hvilket medfører lymfedrænage . Dette er effektivt til behandling af forstørrede lymfeknuder og krymper ikke-fiber cyster . Echinacearod er ansvarlig for at stimulere immunforsvaret og stimulerer lymfe aktivitet i din krop .

burresnerre Fogwart


burresnerre er en styrkende for lymfesystemet , der anvendes til behandling af hævede kirtler og kræft celler i kroppen . Denne behandling virker ved afgifte væv og dræner lymfesystemet gennem urinvejene . Fogwort er en urt , som har vist helende kræfter i lymfesystemet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------