Position: sygdoms > 4 >

strålebehandling af larynx cancer

   Strålebehandling , også kaldet strålebehandling, er en af de mest almindelige former for kræftbehandling ( herunder larynx cancer ) , enten administreret alene eller i kombination med kemoterapi og kirurgiske procedurer . Strubehoved kræft er karakteriseret ved uhæmmet formering af celler foring larynx ( strubehovedet )

former for strålebehandling


Der er to store former for stråling teknik : intern terapi og ekstern behandling . Intern terapi , også kaldet brachyterapi , involverer positionering radioaktive frø i nærheden af kræftceller til stede i strubehovedet . Ekstern terapi , i mellemtiden , bør man søge kraftige stråling som gammastråler og X-stråler for at ødelægge kræft væv og dermed forhindre deres metastaser .

Tidsramme


Varigheden for forvaltningen strålebehandling varierer afhængigt af stadium af kræft , men i de fleste tilfælde ville du blive udsat for strålebehandling regelmæssigt for tæt til tre eller fire måneder.

Fordele


Stråleterapi er for det meste til gavn for ældre patienter og dem , der ikke kan gennemgå resektion ( kirurgi ) på grund af hjerteproblemer eller andre kroniske lidelser .

Side Effects

Hududslæt , hårtab , appetit tab , træthed og kvalme er nogle af de bivirkninger af strålebehandling .

Forholdsregler og advarsler

Undgå udsættelse for solens stråler og andre miljøforurenende stoffer er ofte anbefalet af læger patienter, der gennemgår strålebehandling bekæmpe larynx cancer .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------