Position: sygdoms > 4 >

tidlige myelom tegn & symptomer

   Myelom er en knoglemarvskræft , hvor din krop gør alt for mange plasma blodceller . Denne nye gruppe af celler samler og former tumorer . Tumorerne dræbe knogle celler i nærheden af dem og forhindre din krop fra at gøre andre blodceller er nødvendige

Symptomer


Myelom skelettet symptomer omfatter knoglesmerter i kraniet , ryg , bækken og lange ben. Et andet symptom er polyneuropati , som er prikken og følelsesløshed i hænder og fødder og muskelsvaghed i arme og ben .

Andre symptomer


Andre myelom symptomer omfatter hypercalcæmi , der er for meget kalk i blodet , blodmangel , hvilket kan forårsage svaghed og svimmelhed , hyperviskositet , som er modstand mod strømmen af blod , nyre svigt og infektioner .

Årsager


Årsagen til myelomatose er ukendt , men det er kendt for at køre i familier . Det er også mere udbredt blandt ældre over 60 , mænd , sorte , og landbrug eller petroleum-baserede industri arbejdstagere .

Behandling

Behandling af myelom omfatter smerte medicin , narkotika prednison , og kemoterapi narkotika , såsom melphalan , som bruges til at dræbe unormale celler og stoppe udviklingen af sygdommen .

Andre Behandling

Andre behandling kan være nødvendig , hvis prednison og melfalan ikke virker . Din læge kan anbefale du blive behandlet med stråling eller har en knoglemarvstransplantation .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------