Position: sygdoms > 4 >

gammastråling behandling for livmoderhalskræft

   Livmoderhalskræft er karakteriseret ved ukontrolleret vækst af celler foring livmoderhalsen . National Cancer Institute rapporter om, at livmoderhalskræft er en af de mest almindelige kræftformer , der påvirker kvinder . Trods ingen fuldstændig helbredelse , er forskellige behandlingsformer til rådighed , herunder gamma -stråling til at kontrollere kræft celledeling

Funktioner af gammastråling


Gamma -stråling behandlingsmetode indebærer bestråling kræftcellerne med høj energi gamma stråler for at ødelægge og dræbe maligne celler og dermed afværge deres efterfølgende metastase i kroppen .

Time Frame


Tidsramme for gamma -stråling adskiller sig fra patient til patient . dog i de fleste tilfælde kan du kan blive udsat for stråling regelmæssigt for to eller tre måneder

Fordele


Gamma stråling er gavnlig især for ældre kvinder angrebet af livmoderhalskræft , og til dem, der ikke er i stand til at blive opereret på grund af hjerte lidelser og andre sygdomme .

Side Effects

Hårtab , appetitløshed , hududslæt og irritation og træthed er nogle af de bivirkninger, du kan opleve efter at have gennemgået gammastråling .

Forholdsregler

Læger anbefaler at minimere eksponering for solens stråler og miljøforurening , mens de gennemgår gamma strålebehandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------