Position: sygdoms > 4 >

hvordan man behandler præcancerøse solskader på huden

  Solskader på huden forårsager frygtede rynker-tegn på tidlig aldring-og øger risikoen for hudkræft . Solen ikke bare opstår, mens om på en strand , det påvirker huden hver dag . Hvis du har været udsat for meget sol og din hud er begyndt at vise det , kan du begynde at reparere skaden med over -the-counter kosttilskud og en tur til hudlæge

Du skal bruge: .
Alpha hydroxy syre i ansigtet skræl .
Salicylsyre trædepuder.
Face lotion med vitamin A ( Retinol ) .
Antioxidanter ( vitamin E og C ) .

Facial sunblock i høj SPF (+15 eller højere ) med soja og kobber .

Fortryd hudskader


1 .
Hold ud af solen. Dette er den vigtigste måde at minimere hudskader forårsaget af solens skadelige UVA -og UVB- stråler . Når huden er sket skade , er det vigtigt at begrænse eksponering , indtil huden har en chance for at komme sig.
2 .

Forkæl ujævn hudfarve og tørre pletter på huden med en alpha hydroxy-baseret ansigtet skræl og salicylsyre trædepuder . Denne syre vil blidt eksfolierer og skifte ham ud det øverste lag af døde hudceller og efterlader den friske laget nedenunder eksponeret.
3 .
Opretholde et højt niveau af antioxidanter i kroppen . De fleste antioxidanter findes i frugt og grøntsager , men nu er der koncentreret cremer og sera på markedet , der bruger antioxidanter for at bremse hudens celle skader forårsaget af frie radikaler og UV- stråler
4
. Cover din hud , selv om vinteren . Når solen er uundgåelig , skal du bruge solcreme , bære en stor hat, en langærmet skjorte og lange bukser til at dække og beskytte så meget af hudoverfladen som muligt . Være generøse i solcreme applikationer og genanvende hver to timer-før tiden, hvis du har været svedtendens eller svømning eller omkring reflekterende overflader såsom sne og vand .

gode råd og advarsler


 • Vær ekstra omhyggelig med at anvende solcreme dagligt ved behandling af din hud med alfa og beta hydroxy -produkter . Ifølge den Food Drug Administration , kan hydroxy produkter forårsage hudirritation og også gøre huden mere følsom over for virkningerne af solen.
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------