Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan udøve efter prostatakræft behandling

   Ifølge oplysninger fra Mayo Clinic , er prostatakræft kræft påvirker prostata-en han- specifik , valnød-formet kirtel i nærheden af reproduktive organer . Prostatakræft er ret almindelig , som påvirker omkring en ud af hver seks mænd i løbet af deres liv , der forårsager symptomer såsom vandladningsbesvær, smerter, mens urinating eller ejakulere og mindre inkontinens . Motion kan bidrage til at bremse spredningen af prostatakræft , ifølge en artikel i september 2001 af Journal of Urology , så gør en indsats for at inddrage motion efter behandling er vigtig .

Udøver Efter Prostata Cancer Treatment


1 .
undgå at udføre øvelser, som vil irritere området nær prostata hvis du har haft kirurgi eller anden invasiv procedure ( som målrettet strålebehandling ) udført på området . Det betyder, dodging øvelser , der lægge pres på mellemkødet , såsom stationære cykling , rubrik hug , eller noget andet , der forårsager ubehag til regionen . Hvis du oplever nogen regional smerter udløst af motion , skal du vælge en anden aktivitet .
2 .
Overvej lav til moderat intensitet aktiviteter at give din krop til at komme i noget motion uden risiko for overdreven belastning mens overvinde prostatakræft behandling . Mild til rask gang , er en fantastisk måde at få motion personer , der ikke er vant til at en øvelse regime eller på anden måde ude af stand til at give 100 procent på mere udfordrende aktiviteter . Tur på mindst 30 minutter om dagen , har til formål at ophøje din puls og vejrtrækning niveau i det mindste lidt at få størst mulig gavn .

3 .
Gør det til en målsætning om at udføre nogle slags motion mindst fem dage ud af ugen , hvis din tilstand tillader det . Smede, mens den legendariske jernet er varmt-hvis du har at have en god dag overveje at fordoble din normale træningspas for at give din krop med nogle ekstra ydelse og en mindre " stødpude " mod dage hvor du ikke føler dig så godt, og er nødt til at springe planlagt motion . Uanset , ikke føler dårligt, hvis du er nødt til at gå glip af en session på grund af din fysiske tilstand-bare forsøge dit bedste for at arbejde rundt om problemet og give så stor en indsats som du kan , mens de udøvede efter prostatacancer behandling .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------