Position: sygdoms > 4 >

Sådan stedet øjet kræft

   Kræft i øjet kan manifestere på to forskellige måder : kræftformer , der starter inde i øjet ( f. eks melanom eller intraokulær lymfom ) og kræftsygdomme , som bredte sig til øjet fra andre dele af kroppen ( f. eks bryst eller lungekræft ) . De fleste øje kræftpatienter ikke har mærkbare symptomer , medmindre kræft vokser i visse dele af øjet eller vokser til et fremskredent stadium. Spotting disse typer af øjet kræft er let , og hviler på regelmæssige undersøgelser og fokusere på fysiske ændringer af øje eller dit syn er afgørende i at fange mindre indlysende kræft i øjet.

Spot Eye Cancer


1 .
Kig efter et voksende plet på iris . Iris er den farvede del af øjet , der omgiver eleven . Undertiden melanom i øjet oprindeligt dukker op som en plet på iris , der ændrer størrelse eller form
2
meddelelse, hvis der er nogen fysiske ændringer af placeringen af øjeæblet-. har det ændrede holdning i stikkontakten ? Kig efter ændringer af, hvordan øjeæblet bevæger sig i stikket-det synes at bevæge sig anderledes end normalt ? Udstående øjne kan også være en indikator for øje kræft . I sjældne tilfælde ( som regel store orbital tumorer ) , kan du føle smerte .

3 .
Bemærk eventuelle ændringer af synet . Nedsat evne til at se , et tab af synsfeltet eller pletter og kruseduller , der driver ind og ud af dit synsfelt kan være symptomer på øjet kræft . Selv om du skal tale med din læge, hvis du har eventuelle symptomer på øjet kræft , skal du sørge for at drøfte eventuelle ændringer af synet , da disse specifikke symptomer kan udgøre en bred vifte af øjenproblemer-bare aldring-og ikke nødvendigvis er specifikke for kræft . .
4
Besøg en øjenlæge for regelmæssig øjenundersøgelser-især hvis du eller din familie læge tror, du kan være i øget risiko for øjet kræft . Dette er den bedste måde at få øje på øjet kræft . Ved at besøge en øjenlæge regelmæssigt , kan du være sikker på at markere eventuelle ændringer i dit øje helbred eller vision og løse eventuelle problemer , når de opstår .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------