Position: sygdoms > 4 >

behandling for lymfom testikelkræft

   Lymfom testikelkræft er en fælles sekundær cancer , hvilket betyder, at kræft starter i et andet organ , og derefter spreder sig til testiklerne . Det generelt strejker mænd , der er over 50 og er mere udbredt end primære tumorer i testiklerne

mest almindelige behandling

Den mest almindelige behandling for enhver form for testikelkræft er kirurgi . Den testikel indeholder kræft er fjernet fra pungen gennem et snit i lysken .

Yderligere Kirurgi

Den lymfeknuder bag maven kan også blive fjernet i løbet af samme operation eller på et senere én. Denne operation kaldes en retroperitoneal lymfeknude dissektion .

Overvejelser

Fjernelse af begge testikler gør en mand ufrugtbar . Men hvis bare man er fjernet , er det stadig muligt for ham at få børn .

Andre Behandling

Kemoterapi er almindelig efter operation for at ødelægge dvælende kræftceller , og behandlingen er ikke kun for testikelkræft . Fordi lymfom er sekundær , kirurgi er ikke tilstrækkelig til at håndtere sygdommen .

Side Effects

En mulig bivirkning ved operation er retrograd ejakulation , som opstår efter skade på nerver, der styrer sædafgang . Sæd er deponeret i blæren i stedet for uden for kroppen i løbet af sædafgang . Bivirkninger af kemoterapi kan omfatte hårtab , sår i munden , en nedgang i antallet af blodceller og infertilitet .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------