de bedste måder at bekæmpe livmoderhalskræft
Position: sygdoms > 4 >

de bedste måder at bekæmpe livmoderhalskræft

   Næsten alle tilfælde af livmoderhalskræft begynder med forstadier til kræft celleforandringer i livmoderhalsen . Ikke alle kvinder , der oplever forstadier til kræft ændringer vil udvikle livmoderhalskræft . Der er generelt ingen symptomer på livmoderhalskræft , hvilket er hvorfor det er vigtigt for en kvinde at have en årlig celleprøve . Dræbte er for det meste begrænset til kvinder, der ikke har råd deres årlige gynækologisk undersøgelse . Hvis du er diagnosticeret med livmoderhalskræft , der er en række måder at bekæmpe det

Fighting første trin Livmoderhalskræft

Early stage livmoderhalskræft anses for at være enten carcinoma in situ ( CIS ) , som nogle mener pre-kræft , eller stadium 1A1 eller 1A2 . Hvorvidt du ønsker at få børn , vil afgøre, hvilken type behandling du gerne vil have til at bekæmpe kræft . For SNG , er der mange procedurer, der kan udføres , såsom laser kirurgi , en LEEP procedure , kold kniv conization og Kryokirurgi . For dem med stadium 1A1 eller 1A2 livmoderhalskræft , kan de samme procedurer blive anvendt . En kegleoperation er en anden procedure, som kan anvendes i begge disse tidlige stadier for dem, der stadig ønsker at få børn . En kegleoperation vil fjerne kræftknude , og din læge skal se dig nøje for at sikre , at kræften ikke vokse ud igen .

For kvinder , der er færdig have børn , er en hysterektomi ofte anbefales at forhindre kræft i fortsat at vokse og sprede sig til andre områder af kroppen . Selv hvis en af de andre muligheder der vælges, anbefales det generelt , at når du er færdig at få børn , har du en hysterektomi . Den type hysterektomi du har , vil afhænge af, hvor dybt kræften er i cellerne i din livmoderhalsen . Selv efter hysterektomi , er det vigtigt, i nogle tilfælde , især for dem, hvis livmoderhalskræft skyldes HPV , for at have rutine check- ups , så lægen nøje overvåge dig . Selv efter en hysterektomi , er det muligt , men sjældne , for kræftceller at vokse ud igen , påvirker skeden eller andre omkringliggende væv og lymfeknuder .

I tredje fase 1B1 og 1B2 , er en radikal hysterektomi anbefales . Denne type hysterektomi fjerner livmoderen , livmoderhalsen , æggestokkene og lymfeknuder i bækken regionen . På dette stadium , vil de fleste læger anbefaler også fjernelse af andre lymfeknuder så godt. Efter hysterektomi , kan du gennemgå stråling og /eller kemoterapi så godt.

andre stadier

trin to og tre af livmoderhalskræft behandles langt mere aggressivt end tidlige stadium livmoderhalskræft . En hysterektomi kombineret med stråling og /eller kemoterapi er generelt bruges til at bekæmpe livmoderhalskræft på nuværende tidspunkt. Stråling er ofte administreres gennem brachyterapi eller såning . Lymfeknuder ofte skal fjernes på disse stadier , fordi der er normalt nogle engagement. Efter fjernelse er lymfeknuder generelt testet for at lede efter kræft . Hvis kræften opdages i bækken lymfeknuder , bør du blive undersøgt på andre områder af kroppen til at sikre, at kræften har ikke spredt , og overvåges så nøje efter.

sent Cancer

I lighed med de fleste kræftformer , at fremskridt , hvis livmoderhalskræft opdages i fase fire , anses det for uhelbredelig . På nuværende tidspunkt fire , har kræften helt spreder sig til andre områder af kroppen . Kampen på dette punkt fokuserer på faldende tumoren at forlænge dit liv og forbedre din livskvalitet . Dette sker gennem stråling og kemoterapi .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------