Position: sygdoms > 4 >

hjem afhjælpe for forhøjet psa

   Prostata producerer et enzym, protein kaldet prostata specifikt antigen eller PSA . En stigning i PSA kan foreslå prostatakræft selv om det også kan betyde nedsat blodtilførsel til prostata eller urinretention . PSA udledes fra kroppen ved hjælp af sæd , men kan også findes i blodet . Højere niveauer er fundet i blodet , når de PSA niveauet er højt . Det er normalt at finde forhøjede niveauer af PSA hos mænd over 50

Symptomer på Forhøjet PSA


Urin hastende med følelsen af ikke at kunne tømme blæren og begrænsede eller svage urin flow er symptomer fundet med forhøjet PSA .

Væsentlige


Mænd med høje niveauer af PSA kan sænke disse niveauer naturligt uden medicin .

Livsstil ændringer


Mænd , der har fundet succes med at sænke deres PSA naturligt indgår frugt og grønt og fuldkorn til deres kost . De har også forbruge minimale mængder af koffein og alkohol . Sænkning PSA indebærer reduktion af sukker og mættet fedt i din kost sammen med at fjerne kød helt . Hvis du ikke er i stand til at give op kød helt, så vælg slankere udskæringer af kød . Sæson din mad med urter i stedet for salt .

Urter

Sænkning kolesterol hjælpemidler til at reducere niveauet af PSA . Lakrids er kendt for at hjælpe med at sænke kolesterol , men skal indtages i små mængder for at undgå potentielle bivirkninger forbundet med indtagelse af store mængder lakrids .

Saw Palmetto bør indgå som et kosttilskud til støtte til at reducere hævelse af prostata . Saw Palmetto har været en succes med at reducere problemer med hyppig vandladning , en betingelse fundet hos mænd med forhøjet PSA .

Snup en håndfuld nødder , der indeholder selen . Fundet i en række nødder , kan selen medvirke til at reducere niveauet af PSA . De højeste niveauer af selen er fundet i paranødder , men bør indtages i små mængder på grund af mulige bivirkninger .

motion

Motion er også nyttigt at reducere kolesterol . Motion hjælper med at kontrollere vægtøgning , som er forbundet med en højere kolesteroltal . En lavere kolesteroltal betyder en lavere PSA-niveau . Kostændringer tidligere nævnt vil hjælpe med vægtkontrol , men at tilføje fysisk bevægelse vil hjælpe mere . Tilføj en 30-til 45- minutters gåtur mindst tre gange om ugen til din rutine til at hjælpe med vægtkontrol . Tilmeld dig til en yoga klasse til at hjælpe tabe sig og suppleanter på de dage du ikke gå .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------