Position: sygdoms > 4 >

hormon behandling for knoglekræft

   Ifølge oplysninger fra National Cancer Institute , er knogle kræftsygdomme mærkes afhængigt af knoglevævet , hvor de begynder , herunder chondrosarcoma ( begyndende i brusken ) , osteosarkom ( forekommer hos osteoid-pre -bone-væv ) og sarkom ( forekommer hos enten ben eller blødt væv omkring knoglen) . De mest almindelige symptom på alle typer af knoglekræft er smerter , men det gør ikke altid forekommer . Hormonbehandling er en mulighed for folk der lider af knoglekræft , hvor kønshormon produktionen er standset eller forringet for at mindske spredningen af kræft .

hormonbehandling Procedure


Forstå proceduren bag hormonbehandling til bedre at forstå , hvorvidt det er en brugbar metode til behandling for din særlige tilfælde af knoglekræft . Ifølge oplysninger fra American Cancer Society og medicinsk sundhed hjemmeside HealthScout. com indebærer hormonbehandling ophør af produktionen af eller forringelse af kroppens evne til at anvende kønshormoner testosteron ( for mænd ) og østrogen ( til kvinder ) . Dette kan være effektueret på en række måder, herunder kirurgisk kastration ( fjernelse af kønsorganer-testiklerne hos mænd og æggestokkene hos kvinder ) , kemiske kastration ( brug af medicin for at forhindre kroppen i at producere kønshormoner ) eller kemiske værdiforringelse (brug af lægemidler, der hæmmer kroppens evne til at udnytte produceret hormoner , såsom med tamoxifen hos kvinder og degarelix hos mænd ) . Forstå at hormonbehandling er ikke en kur mod knoglekræft . Det kun tager sigte på at hæmme udviklingen af kræft ved at fjerne en af kræft primære impulser til vækst-eksponering for kønshormoner . Derfor bør du træder ind i hormonbehandling vel vidende at dette kun er en lappeløsning foranstaltning , og vil blive brugt sammen med andre kræft-bekæmpelse behandlinger .

hormonbehandling Overvejelser


Forstå de bivirkninger og andre mulige resultater af bruge hormon terapi til behandling af kræft . For mænd , fjernelse eller forringelse af testosteron kan udløse en række uønskede bivirkninger , såsom nedsat muskelmasse , øget kropsfedt , vækst af mandlige brystvæv , udvikling af depression , kronisk træthed , impotens og hedeture . For kvinder , kan fjernelse af østrogen årsag menopausale-type symptomer , som vaginal tørhed , hedeture og vægtøgning . Derfor bør du have en åbenhjertig samtale med din læge om disse bivirkninger , forsøger at afveje , om disse effekter er værd en opbremsning af kræft udvikling , overvejer (1 ) hvor meget ekstra tid behandlingen vil købe dig , og ( 2 ) om at ekstra tid er værd nedsat livskvalitet , at du vil opleve som en følge af behandlingen . Nå frem til en begrundet beslutning ved at veje alle fordele og ulemper på forhånd at undgå at skulle enhver beklager om at bruge hormonbehandling for at bekæmpe knoglekræft .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------