Position: sygdoms > 4 >

hvad er asymmetrisk brystvæv ?

   En kvinde er ofte bange efter at have hørt at hun har asymmetriske brystvæv . Udtrykket er et resultat af medicinsk udstyr bliver mere sofistikerede og skelne forskelle mellem bryster , der kan være harmløs . Det er altid warrants yderligere undersøgelser , men

Udseende


Bryst tendens til at være temmelig symmetrisk i fibroglandular ( eller nonfat ) væv , men nogle gange er de lidt forskellige .

Feeling


Et bryst kan føle anderledes eller tykkere end det andet bryst , men en person , der udfører en selvstændig eksamen kan ikke mærke nogen forskel .

mammografi


Andre end den person selv, mammografi er den første enhed til at samle op om moderat til mistænkelige asymmetri kræver flere tests .

Ultralyd

Kvinder , der har haft en mammografi kan henvises til en ultralydsscanning , som gør det muligt lægerne til at opdage , om en fast masse der er årsag til asymmetri .

Biopsi

Hvis en ultralydsscanning registrerer fast stof , vil din læge henvise dig til en specialist , som vil få vævsprøver via en kerne nål biopsi at afgøre, om massen er godartet eller ondartet .

Øget risiko

forkalkninger , underliggende masser , eller arkitektoniske forvrængning , hvilket er en ændring i en bryst form og struktur , viser en større sandsynlighed for malignitet , når der er forbundet med asymmetrisk brystvæv .
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------