Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan forestille efter livmoderhalskræft

  En kvindes evne til at udtænke og udføre et barn efter livmoderhalskræft er helt afhængig af stadium af livmoderhalskræft , der blev behandlet , og de procedurer, gøres for at fjerne kræft . Hvis livmoderen og en del af livmoderhalsen tilbage, og de reproduktive organer ikke er blevet gjort sterile med behandling såsom stråling , så er der en mulighed for , at kvinden kunne undfange et barn . En radikal trachelectomy efterlader en del af livmoderhalsen intakt og er en behandlingsmulighed for tidlige stadier af livmoderhalskræft , der kan bevare fertiliteten og give en chance for undfangelse .

Du skal bruge:
Læge
. Partner eller sæddonation .
Livmoder eller surrogat .
Funktion æggestokke eller frosne æg .

At finde Efter Livmoderhalskræft


1 .
Diskuter dine muligheder med lægen , der behandlede din livmoderhalskræft . Hvis du havde en hysterektomi at fjerne kræft , vil du ikke være i stand til at udtænke og udføre et barn , da du ikke har en livmoder . Hvis du havde stråling eller anden behandling , der har gjort dig ufrugtbar , vil du ikke være i stand til at forestille sig med konventionelle metoder .
2 .
Lav en aftale med en fertilitet specialist , hvis du har nedfrosne æg før behandling og har bevaret din livmoder . Procedurer , såsom in vitro fertilisering kan bruges med frosne æg og friske eller frosne sæd . In vitro-befrugtning er en proces, hvor udformningen sker i et laboratorium , og den resulterende embryo er tilbage i livmoderen .

3 .
Tal med din læge om surrogacy . Hvis du ikke længere har en livmoder , men har frosne æg eller er åbne for ægdonation , kan du være i stand til at få et barn gennem en surrogat . Den surrogat vil bære fosteret gennem graviditeten .
4 .
Hvis du beholde din livmoder og har ikke haft stråling eller kemoterapi , som gør dig steril , så du kan forestille naturligt . Hvis du har haft en procedure som en kegleoperation eller radikale trachelectomy , kan din livmoderhals ikke være stærk nok til at opretholde en graviditet , og du bør overvåges af en fødselslæge på grund af spontan abort og for tidlig arbejdskraft risiko .

Tips og advarsler • Tal med din læge om mulighederne for at bevare fertiliteten , når du først konstateret livmoderhalskræft , som han kan være i stand til at tilbyde dig forskellige behandlinger i et forsøg på at bevare fertilitet .
 • Procedurer gerne kegle biopsier ikke har en indvirkning på fertilitet , men der kan være en øget risiko for spontan abort og for tidlig fødsel i henhold til cervicalcancer. org .
  ----------------------------------
  vedrører artiklen:
  ----------------------------------
  anden artikel:
  ----------------------------------