Position: sygdoms > 4 >

hvordan man kan forhindre kræft i æggestokkene fra tilbagevendende

   Kræft i æggestokkene strejker så mange som en halv million kvinder om året på verdensplan og er en af de dødeligste kræftformer hos kvinder . Da de fleste patienter ikke er diagnosticeret med kræft i æggestokkene , indtil den har nået en mere fremskredent stadie , en stor procentdel af kvinder , der er diagnosticeret og bliver behandlet for kræft i æggestokkene vil få et tilbagefald . Der er foranstaltninger, som en kræft i æggestokkene patienten kan tage , som vil bidrage til at mindske denne risiko
1 .
Spørg din læge om at deltage en af forsøg for nye kræft i æggestokkene vacciner . På forsøg , der gennemføres på Roswell Park Cancer Center i Buffalo , New York , 18 ud af de 22 kvinder i forsøg viste en positiv immunrespons på vaccinen . Forsøg , der gennemføres på et par forskellige formler på tværs af landet .
2 .
Spis flere grøntsager ( mindst fem portioner om dagen ) og begrænse dit forbrug af mejeriprodukter . Forskere fra University of Queensland Medical School i Australien fandt , at spise korsblomstrede grøntsager som broccoli , kål og blomkål , samt fødevarer med et højt indhold af vitamin E , overlevede længere end kvinder , der ikke gjorde. De, der spiste mest mejeriet havde en 30 procent højere dødelighed .

3 .
Tal med din læge om at tage en p-piller . Mens kvinder , der er på hormonbehandling har en højere risiko , har dem på p-piller i mindst fem år er blevet fundet at have en lavere sats for at udvikle kræft i æggestokkene med op til 50 procent .
4 .

Hold øje med symptomer og spørge om CA125 test til tidlig påvisning . Jo tidligere kræft i æggestokkene opdages , jo større er chancen for vellykket behandling og jo lavere chance for gentagelse .
5 .

Overvej strålebehandling efter din kræftbehandling . Østrigske forskere har fundet , at kvinder, der modtog strålebehandling som supplement til kirurgi og kemoterapi skære deres risiko for recidiv med omkring 20 procent i løbet af to år og fem år varemærker.
6 .
Give tubal ligatur nogle overvejelser , hvis du ikke har haft en hysterektomi og vide , at du ikke ønsker at have mere børn . Det er en procedure , hvor æggelederne skæres , suturerede eller ætses mellem æggestokkene og livmoderen , så ægget ikke kan nå livmoderen . Tubal ligatur har vist sig at reducere risikoen for kræft i æggestokkene , men forskerne er ikke sikker på hvordan.
----------------------------------
vedrører artiklen:
----------------------------------
anden artikel:
----------------------------------